VIDEO / Pancu şi Burcă, gesturi frumoase înainte de Crăciun

Pancu
Pancu a mers la împărţit cadouri

Daniel Pancu, legenda Rapidului, împreună cu un grup de suporteri rapidişti au oferit cadouri şi puţină speranţă!  La inițiativa suporterilor rapidiști o delegație a fanilor condusă de Daniel Pancu s-a deplasat cu un autocar și mai multe mașini personale la mănăstirea Mărcuș, din județul Brașov și au încercat să facă sărbătorile puțin mai fericite unor copii orfani. Pancu și fanii le-au împărțit copilașilor cadouri constând în alimente și electrocasnice menite să le facă sărbătorile fericite. 16 copii orfani aflați în grija măicuței Serafima i-au așteptat și colindat pe rapidiști, scrie digisport.ro. În fiecare iarnă suporterii rapidiști au astfel de inițiative fiind memorabile momentele în care au mers cu colindul la foști jucători de glorie ai clubului giuleștean, în 2013.

VIDEO CU PANCU ŞI SUPORTERII ALĂTURI DE COPII

Altfel, nici Ovidiu Burcă nu a stat degeaba în preajma Sărbătorilor. Împreună cu mai mulţi fotbalişti de la Academia, precum Andrei Dovleac, Andrei Dumitrescu, Alex Burlacu sau Adrian Niţu, managerul clubului a mers la Liceul Tehnic Dinicu Golescu pentru a le împărţi cadouri copiiilor care învaţă aici. Acesta se află în vecinătatea stadionului Giuleşti. Imagini de la acest eveniment pot fi observate mai jos. La acest liceu învaţă chiar unul dintre jucătorii de la Academia. Este vorba despre Adrian Niţu. Component de bază al grupei 2001, dar care a jucat şi pentru prima echipă în toamna lui 2017.

2 COMENTARII

  1. t2, t3, t4, afc, hm & dl luati aminte de la acesti suporteri si oficiali ai clubului din giulesti cum se sustine imaginea unui brand pe car voi vreti sa-l distrugeti.