Academia Rapid a fost depunctata de AMFB si trece pe locul 3! CSA Steaua se desprinde la 3 puncte

Academia Rapid Muscalu
Cristian Muscalu a jucat două meciuri pentru Academia Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Academia Rapid a pierdut la masa verde partida cu AS Tricolor, câştigată cu 3-1 pe teren, ca urmare a cazului Cristian Muscalu. Jucătorul a evoluat pentru giuleşteni, dar era deja legitimat la un club din străinătate, astfel că nu avea drept de joc, conform regulamentului, lucru sesizat la momentul respectiv de gsp.ro. Muscalu a evoluat în două partide, cu AS Tricolor şi CS Victoria.

Academia Rapid a pierdut la masa verde partida cu AS Tricolor, câştigată cu 3-1 pe teren, ca urmare a cazului Cristian Muscalu. Jucătorul a evoluat pentru giuleşteni, dar era deja legitimat la un club din străinătate, astfel că nu avea drept de joc, conform regulamentului, lucru sesizat la momentul respectiv de gsp.ro. Muscalu a evoluat în două partide, cu AS Tricolor şi CS Victoria.

Decizia Comisiei de Disciplină a AMFB:

„În baza Art. 86 alin. 8.1 RD, rap. la Art. 23 alin. 1 lit. b) şi c), rap. la Art. 24 A alin. 1. lit. b) din RSTJF, se sancţionează jucătorul Muscalu Valentin Cristian cu suspendare 12 etape şi penalitate sportivă 1500 lei.

În baza Art. 86 alin. 10.5, sancţionează AS Academia Rapid cu pierderea jocului din Liga 4, Et. 5, prin forfait. Omologhează rezultatul jocului AS Academia Rapid – AS Tricolor din Et. 5, Liga 4, cu scorul de 3-0 în favoarea echipei AS Tricolor. Se sancţionează AS Academia Rapid cu 1500 lei.”

Vârful clasamentului arată în felul următor: 1. Steaua 38p., 2. AS Tricolor 36p., 3. Academia Rapid 35p., 4. CS FC Dinamo 28p.

 

10 COMENTARII

 1. dle.corlea
  va inteleg supararea si durerea , pentru ca noi toti , rapidistii adevarati ,sintem la fel de suparati .
  problema este ca a face uz de dreptul de a contesta ceva , nu poate fi o fapta penala .
  strigator la cer este felul in care s-a dat o functie de conducere reprezentantului uneia din cele doua asociatii pretendente la promovare , si rezultatul s-a vazut imediat.!
  asta a fost ceva penal , dar cine are timpul si puterea sa se ocupe cu asa ceva , cind totul arde in jur in materie de legislatie , justitie , constitutionalitate ?
  nenorocirea este daca academia se prabuseste , asa cum sustin si altii pe aici ,trebuie sa spunem adio rapidului.

 2. Pe cel dela AMFB Pentru acordarea Legitimatiei cu drept de joc in meciul cu cele 2 echipe L-ati bagat la puscarie intrucit el e cel care a generat aceasta gresala,pe Muscalu bagatil la puscarie pentru ca a evadat din inchisore si a intrat direct pe teren fara aprobare dela AMFB.Cit trebuie sa va mai toleram,cit mai stati in libertate e cazul sa fi deferiti justitieiPentrtu echipa Tricolor care s=a inscris la fotbal si nu la pomeni mi=ar fi rusine sa ma folosesc de asemenea mijloace.Sa va fie rusine care recurgeti la asemenea infractiuni penale, si justitia ar trebui sa se sezizeze din oficiu. Ing.G.Corlea.Fost detinut Politic,Maestru sportului la sah .Corlea

 3. Batem „armata” in retur si in play -off si tot noi promovam, in ciuda tuturor !!
  HAI RAPID !! si …….SARBATORI FERICITE !! tuturor rapidistilor !!!

 4. S a terminat definitiv cu RAPIDUL! AFC va mai ramane cativa ani in div 4 si gata! Va ramane cu un palmares de carton! Palmaresuri au si Venus, Unirea Tricolor, Ripensia etc… Si la ce le mai foloseste! Adio, RAPID!

 5. n-a trecut nicio ora de cand haiducul petrea a fost uns vicepresedinte la amfb si primaria a luat mana de pe noi si pac 3 puncte mai putin pt Rapid. clonele bolsevice sunt greu de invins chiar si dupa 28de ani. nu ne ramane decat sa-i frigem in retur si in play-off si gata. luati-va gandul de la sprijinul psd-ului. asta e partid nu mai pt ei nu si pt altii. Rapidul, in toata istoria lui, n-a fost sprijinit niciodata, de niciun partid, ba dimpotriva s- urmarit permanenet distrugeria lui.