Şumudică: „Urăsc steaua şi dinamo de la 5 ani!”

marius sumudica
marius sumudica

Marius Șumudică a povestit că în perioada liceului era singurul suporter rapidist din clasă. Mai mult, el a rememorat şi un episod în care a fost bătut de ofițerii miliției bucureștene, la finalul unui meci al giuleștenilor. Motivele le puteţi citi mai jos. Mai ales că repriza a doua de bătaie a venit de la tatăl său… dinamovist!

Şumudică şi bătaia soră cu moartea de la Circa 1

elefant.ro

„La liceu eram singurul rapidist din clasă, toți erau dinamoviști sau steliști, ei veneau cu pachețel din pastramă, eu cu parizer. Îmi mai aduc aminte când am bătut pe stadionul Republicii pe Victoria București, mergeam o gașcă de băieți pe Calea Victoriei. Imediat a venit un Aro, ne-a luat pe toți, ne-au dus la «Circa 1» și am luat acolo o bătaie soră cu moartea. Când am ajuns acasă, cu mâinile pline de tuș, pentru că ne-au luat amprente, tata și-a dat seama și am mai primit repriza a doua, mai ales că el era dinamovist și aflat motivul vizitei la Miliție. Mergeam la Roșiori ca pe Bernabeu”, a povestit Șumudică la Radio Sport 1.

Marius Şumudică a fost exmatriculat din cauza unei… fete!

Tehnicianul lui Kayserispor susține că a fost un „rebel” în perioada adolescenței și că a fost chiar exmatriculat de la liceul german la care a învățat. „Eu de când aveam cinci ani urăsc Steaua și Dinamo. Știam că Steaua și Dinamo te urcau în dubă și te puneau să faci ce comandă ei. Eu de mic eram așa, mai rebel. Chiar îmi aduc aminte că la liceu am văzut o fată de la o altă clasă că plângea pe hol. Mi-a spus că a fost lăsată corigentă la fizică. Eram la liceul german. Când am auzit, de milă, am intrat în clasă și eu, un mucos de elev, am certat-o pe profesoară. În spatele meu era directoarea, soția inspectorului școlar pe București. Am fost imediat exmatriculat!”, a adăugat Șumudică.

Sursa: gsp.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ