Săpunaru: „Dacă vine Copos patron, vin eu preşedinte!”

Copos
Copos a vrut să concesioneze Giuleştiul pe 49 ani

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Din interviul pe care Cristi Săpunaru l-a acordat Telekom Sport puteam face multe articole interesante. Am ales totuşi să extragem separat doar această declaraţie, legată de George Copos. Fiindcă prin vocea lui Cristi Săpunaru reiese clar, chiar dacă indirect, că marea fractură s-a produs la Rapid în 2013. La plecarea omului de afaceri de la echipă. Şi nu neapărat pentru că aşa a vrut el. În fine, acestea sunt doar detalii. Vă lăsăm, în continuare, să citiţi declaraţia lui Săpun.

Săpunaru îl consideră rapidist pe Copos

„Cred cu tărie că domnul Copos a fost rapidist și va rămâne în continuare. Dacă domnul Copos se întoarce patron la Rapid, vin eu președinte”, scurtă, dar la obiect. Pentru că denotă clar ce a însemnat şi va însemna mereu George Copos în istoria Rapidului. Sigur, varianta avansată de Cristi este mai mult utopică. Nu de alta, dar probabil că George Copos nu va mai fi vreodată patron la Rapid. Săpunaru poate va fi preşedinte într-o bună zi. Numai că acum mai are de jucat ani buni la nivel înalt!

Trofee câştigate sub comanda omului de afaceri

Trebuie reamintit că sub comanda patronului de la Ana, Rapid a cucerit nu mai puţin de 11 trofee! Adică aproape jumătate din totalul de 23 luate în istorie. Vorbim despre două titluri (1999, 2003), patru Cupe (1998, 2002, 2006, 2007), patru Supercupe (1999, 2002, 2003, 2007) plus o Cupă a Ligii (1994). Toate în 20 de ani în care acesta a condus clubul de lângă Podul Grant.

13 COMENTARII

 1. Sportul nu trebuie politizat,dupa cum nici simpatizantii, ori galeria nu trebuie marginalizata.Am fost pioner in 1948 am fost membru UTM,iar in 1958 am devenit detinut politic in Rominia si am ramas simpatizant al Rapiduluidin 1948.Nu trebuie sa ne domine ura nu trebuie sa ne dusmanim intre noi,dincontra sa ne respectam cu respect si demnitate .si multa mindrie,.Sportul trtebuie sa na uneasca ,nu sa ne dezbine.Rapidistii sunt mindru ca existati ,sunteti in viata ,si va iubesc din toata inima, ing.g Corlea ,Maestru al sportului si fost detinut politic.

 2. Draga elena, tu daca ai fi primar (indiferent de partid), nu ai incerca sa iti ajuti echipa de suflet? Asa si primaru sectorului 1 este RAPIDist, a incercat sa uneasca toate partile, nu a reusit si acum continua cel mai promitator proiect. Nu mai fi rea, ca incep sa te suspectez ca esti nevasta lui manoliu sau al lui admin.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 3. D N a fost jucatorul lui Dinamo pana pe la 15 ani. Nu e produs 100% al Rapidului! Asta nu inseamna ca nu e rapidist!

 4. rusine sa va fie cu rapidul psd ist……rusine niculae si pancu….nu meritati scris numele cu litere mari ….ati murdarit imaginea clubului cu primaria voastra….la psd ati jucat voi ? rusinee

 5. xaxaxa DN a fost sef de galerie sapun a fost nimic 🙂 termina cu afirmatiile astea proaste
  DN a fost junior al rapidului + produs 100% Sapun a fost nimic.. nu conteaza ce este sapun si ce este nico…tre sa readuca rapidul in primul plan dar era ca o idee ce este DN si ce este sapun al tau

 6. Ai mare dreptate ! Rapidul incepuse sa deranjeze, luand (de multe ori) fata Stelei ! Lucraturile (combinate, cum bine spui, cu prostia) au fost intense si pana la urma, au dat rezultatele pe care le simtim azi cu totii.

 7. Am scris, aici, cu ceva timp in urma ca G. Copos a fost alungat de la Rapid. Cristi Sapunaru confirma intr-un fel asta si probabil stie mai multe, fiind din interiorul fenomenului.
  Nu poate nimeni nega ce s-a obtinut cat timp Copos a fost patron: campionate, cupe, supercupe si prezenta in Europa.
  Ce au facut cei care au venit dupa el? Fix nimic.
  Ba nu, au facut ceva: au falimentat clubul si nu se lasa nici dupa, pana nu trag si ultimele picaturi(vezi licitatia).
  FZR!

 8. Ar trebui sa ne debarasam de derbedeii (finantati de becali, borcea si propia prostie) care au pus gheara pe Rapid si l-au alungat pe Copos si sa revenim la perioada cand pusesem cu botul pe labe toate rivalele.