Spectacol în nocturnă! Frumoşii Nebuni – VK Soccer 5-4!

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Siglă a ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a jucat un nou meci amical. Echipa băieţilor de la T2 n-a fost primită în liga a 5-a. Dar a evoluat în faţa unor adversari în partide amicale. Ultima s-a jucat miercuri, 29 noiembrie, în nocturnă! Mai exact, de la ora 21, pe terenul Coresi. În spatele Casei Presei Libere. Adversarul nu este unul de neglijat. Având în vedere că VK Soccer s-a luptat la promovare în sezonul trecut cu AFC Rapid şi AFC Asalt.

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a bătut după pauză

Au rămas în liga a 5-a, iar echipa condusă de fostul mare atacant rapidist, Viorel Kraus, a acceptat să dispute un meci cu Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului. Disputa a fost una extrem de spectaculoasă şi, după 1-1 la pauză, scorul final a fost… 5-4 pentru gazde. VK Soccer se află, în prezent, pe locul 8 în liga a 5-a Bucureşti.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

6 COMENTARII

  1. Gasca asta care a pus mana pe AFC nu vrea sa priceapa ca NICIODATA nu vor fi sustinuti de marea masa a suporterilor rapidisti. De ce? Pentru ca nu prezinta incredere. De un an si jumatate de cand au luat AFC-ul de la Copos, n-au fost in stare sa atraga nimic de partea lor. Nici suporteri, nici sponsori, iar jucatorii mai buni au plecat la Academie. De ce? Pentru ca sunt oameni de nimic.

  2. ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului au personalitate juridica! Si-au castigat in instanta dreptul de a purta numele Rapid!

  3. lui manoliu si gasca lui
    cu astia nu va-ti dus la tibunal , pentru ca au nume apropiat de al vostru ?
    desi nu reprezinta nimic (nici macar na-u echipa inscrisa pe undeva) , ii promovati pe sait-ul asta pentru a demonstra ca sint multe forte rapidiste , nu numai academia (!!)
    doar ca nimeni nu „cumpara” propaganda voastra