AMICAL / Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – VK Soccer

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului - VK Soccer

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Băieţii de la ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului vor juca un meci amical cu VK Soccer. Echipă condusă de fostul mare fotbalist al Rapidului, Viorel Kraus şi de fiul său, Viorel Kraus jr. Partida se va disputa pe 29 noiembrie, ora 21:00, pe terenul Coresi de pe strada Băiculeşti. În spatele Casei Presei Libere. Vă redăm, integral, comunicatul băieţilor de la T2. Postat cu ocazia disputării acestei partide extrem de interesante.

Comunicat ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Suntem pe finalul unui an care ne-a pus la incercare bine si constructiv. Care ne-a demonstrat ca putem face fata problemelor tipice societatii in care traim. Ca apoi sa le depasim urmarindu-ne scopul. Stim ca dureaza pana vor fi evidente pentru toti neregulile pe care le expunem si ca, in final, multi vor intelege drumul nostru. Dar tine doar de noi ca admiratia si respectul castigate in aceste ultime luni, pe merit, sa le sustinem prin aceeasi atitudine.

Ne revedem pentru a dezbate finalul de an si inceputul unei noi etape pentru noi toti. La meteo anunta o atmosfera placuta noua: ceai – 300 dintre ele cu apa proaspata / malț / hamei, nocturna, fotbal, vreme rece. 

Cu VK Soccer, partenerul de duel, avem multe lucruri in comun. De la primul titlu al Rapidului nostru pana la convingerea ca fotbalul nostru poate fi mai bun (precum in cantecul greierului). Atata vreme cat este dezvoltat pe principiile care l-au facut sportul rege. Nu intamplator am ales sa jucam acest meci impreuna inainte de 1 Decembrie, ziua in care sarbatorim Marea Unire. 

V.K. Soccer este deja la editia a IX-a a turneului ”Cupa Regelui” desfasurat cu acordul Casei Regale. Stadionul Giulesti – Valentin Stanescu a fost inaugurat in prezenta Majestatii Sale (din acel moment) Carol al II-lea. Iar Marea Unire a fost posibila sub Regele Ferdinand I.

Va asteptam sa sarbatorim impreuna istoria noastra ca neam si sa scriem impreuna ceea ce va fi la un moment dat: istoria Rapidului.

Hai Rapid, nu te opri!

”Avem un vis si nu ne vom trezi, avem un drum si nu ne vom opri!”

1 COMENTARIU