REZULTATE / csa steaua aproape de electroşoc!

csa steaua
Carmen şi csa steaua au avut meciuri surpruinzătoare

AFC Rapid a reuşit scorul etapei, învingând-o cu 9-0 pe Venus Bucureşti. În etapa a şaptea însă, rezultatele au fost unele de-a dreptul incredibile. Academia Rapid nu a reuşit decât un 0-0 chinuit cu Comprest GIM, dar şi csa steaua a fost la un pas să o imite. Principala contracandidată a Academiei la promovare în acest moment a bătut greu, doar 1-0, pe AS Tricolor pe finalul meciului. Ar fi fost un şoc de proporţii oricare alt rezultat!

Carmen, înfrângere neaşteptată

Carmen a pierdut la fel de surprinzător pe propriul teren, cu Termo, în timp ce în Pantelimon s-au marcat tot nouă goluri. Ca şi pe Coresi. Doar că meciul de aici a fost unul spectaculos, 4-5, cu un rezultat final total neaşteptat. Mai ales dacă ne amintim cum a început Progresul 2005 campionatul. Cu 0-13 în Giuleşti şi 0-15 în Ghencea. Mai jos puteţi vedea absolut toate rezultatele acestei etape. Iar concluziile le puteţi trage singuri.

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

 1. pesedeul are planul bugetar împărțit în cincinale, după modelul predecesorului lui, pecereul din cărțile de istorie.
  primăria încă nu a anunțat în care cincinal va finanța academia, dar suntem în planul de măsuri și ne așteaptă un viitor luminos, adică vom fi pe cele mai înalte culmi, nu doar noi ci și generațiile următoare.

 2. pe linga slabiciunile din ce in ce mai vizibile ale academiei rapid , incepe sa se creioneze o alta echipa f.puternica , afc carmen (!!)
  academia joaca la ei acasa in etapa a-11-a
  stiu , am invatat pe dinafara regulamentul ciudat al amfb , cel putin in ceea ce priveste play-off-ul , dar daca se dovedeste ca acad.rapid nu este nici macar a-2-a ca valoare , sperantele noastre se cam vor duce.
  daca punem cap la cap prea putinele lucruri clare referitoare la finantarea echipei (primaria si conducerea academiei au repetat de nu stiu cite ori ca primaria nu este implicata , deocamdata, ) faptul ca in ciuda mersului slab echipa nu se intareste , situatia e aproape critica .
  nimeni nu se osteneste sa o clarifice !
  despre afc , ce sa zic ?
  spre cinstea lor , inca rezista material (dumnezeu stie cum , nici aici nu avem informatii) , dar sportiv au devenit „fruntasi intre codasi”