Probleme uriaşe cu autorizaţia ISU!

ISU
Nu s-a cerut autorizaţie ISU

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Meciurile din Liga 4 București se desfășoară cu spectatori pe stadioane care nu au primit AVIZ! Din partea ISU privind securitatea la incendiu! Mai mult, acest AVIZ absolut necesar nici măcar nu a fost solicitat! Conform AMFB, înainte de startul Ligii 4 București, a fost organizată o întâlnire între reprezentanții Jandarmeriei, conducătorii cluburilor din Liga 4 și Marian Lumînare, persoană fizică fără calitate la AMFB. Cu siguranță Jandarmeria, pe lângă celelalte măsuri necesare organizării meciurilor, a informat participanții și cu privire la AVIZUL ISU. Pentru stadioanele pe care se organizează meciurile.

Nici unul dintre cele nouă stadioane nu au aviz ISU!!!

După desfășurarea primelor două etape s-a trimis o cerere către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București-Ilfov. Prin care s-a solicitat comunicarea celor nouă stadioane pe care s-au desfășurat meciuri. Şi pe care urmau să se desfășoare în continuare au fost avizate de instituție cu privire la securitatea la incendiu.

Cerere ISU aviz

Răspunsul de la ISU, stupefiant!

Astăzi, a venit răspunsul din partea ISU. Din care reiese că niciunul dintre cele nouă stadioane nu are AVIZ privind securitatea la incendiu. Şi nici nu a fost solicitat de organizatorii meciurilor din Liga 4.

Răspuns ISU Aviz securitate la incendii

Avizul nu a fost solicitat!

AMFB a omologat toate aceste stadioane, cu o capacitate de peste 200 de locuri, conform criteriilor, la începutul acestui sezon. Fiind în același timp și beneficiara drepturilor de televizare. Disputarea meciurilor pe arene pentru care nu a fost solicitat AVIZ privind securitatea la incendiu pune în pericol siguranța spectatorilor. Să nu uităm că Arena Națională a fost închisă timp îndelungat pentru că lipsea un document care să ateste calitățile materialului din care era confecționată copertina. De asemenea, ultimul meci disputat pe stadionul Giulești, cel dintre Academia Rapid și csa steaua, s-a desfășurat cu 10 – 11.000 de oameni în tribune. Într-o atmosferă incendiară, creată de substanțele pirotehnice introduse cu sau fără acordul organizatorilor. Dar apreciată la maxim de AMFB pe pagina de Facebook.

Se aşteaptă răspuns şi de la Jandarmerie

Oricum, s-a transmis o cerere către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pentru a afla dacă au fost aplicate sancțiuni organizatorilor pentru desfășurarea meciurilor cu spectatori pe stadioane FĂRĂ AVIZ ISU. Așa cum s-ar întâmpla la Domnești dacă s-ar permite accesul spectatorilor în micuța tribună cu 200 și ceva de locuri.

Sursa: sportb.ro

2 COMENTARII

  1. Nu prea sunt multe lucruri inflamabile, stadionul din fiare și beton, scaunele și alea ori fier ori plastic. Dar fata de noile clădiri pe care se pun fațade de scârțâietoare cu rigips s-ar putea sa fie praf in ochi înștiințările , prea multe prezente de oameni cu chip de Johannis et Raed Arafat, ambulantul.