La luptă! csa steaua – AFC Rapid! Doar victorie!

csa steaua - AFC Rapid
csa steaua - AFC Rapid se joaca sambata

Sâmbătă, 21 octombrie, ora 15, este o zi specială! Pentru că se joacă csa steaua – AFC Rapid. La doar o săptămână după ce imaginile de pe Giuleşti au făcut înconjurul Planetei, csa steaua va avea iar un meci infernal. Academia Rapid – csa steaua s-a terminat 1-1. Sperăm ca de această dată, csa steaua – AFC Rapid să se termine cu 2 solist. Ştim, „specialiştii” de la Dinamo, cei care au facilitat o victorie cu 8-0 a armatei văd victime peste tot. Numai că noi rapidiştii ştim ce reprezintă un astfel de meci, fie şi cu un adversar apărut peste noapte, dar care revendică drepturi istorice depline.

csa steaua – AFC Rapid, meciul răzbunării

Meciul csa steaua – AFC Rapid este unul cu adevărat special. Aşa cum s-a întâmplat cu Comprest GIM, echipa antrenată de Andrei Anghel Constantinescu poate răzbuna semieşecul Academiei Rapid. Nico & co nu reuşiseră decât un 0-0 cu echipa din Berceni. În timp ce AFC s-a impus cu un categoric 3-1. Un adversar decent, dar care nu a fost lăsat să îşi arate calităţile. Situaţia la csa steaua – AFC Rapid poate fi similară. Academia Rapid a reuşit doar 1-1 cu militarii. Acum AFC poate bate şi, mai mult decât atât, poate provoca prima înfrângere a csa steaua din acest sezon. Nu doar că este posibil, dar noi chiar credem cu tărie în această ipoteză.

Au lăsat prăpăd pe Giuleşti!

Vă reamintim, meciul csa steaua – AFC Rapid se joacă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15. Unde? În Ghencea, evident! Pe un teren adiacent, pentru că cel mare nu mai este funcţional. Şi nici nu s-ar fi justificat oricum. Băieţii trebuie să joace precum a făcut-o SC FC Rapid SA în 2015, atunci când a bătut fcsb cu 1-0! Dorinţa trebuie să fie şi mai mare şi la gândul a ceea ce au făcut suporterii lor minunatului nostru stadion la deplasarea cu Academia Rapid. Să vină victoria!

6 COMENTARII

 1. Haideti sa aflam de unde luam bilete si hai sa stabilim un punct de intalnire de unde sa plecam spre ghena, sa ii incurajam pe copiii de la AFC RAPID. Cine mai are cunostinte care merg la meci si se stie vreun loc unde se strange lumea, sa ne comunice si noua. Si dupa meciul din ghena, venim pe Giulesti unde joaca ACADEMIA RAPID.

  Hai admin cu informatii de unde bilete, de unde se pleaca. Lasa tzâtzele si bucile. :))

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 2. Si eu sunt de acord sa mergem in ghencea sa arătăm că nu ne este frică de spurcati.Daca Afc încurca oile militarizate ne distantam si vom fi mai linistiti….Haideti pe ei sa le arătăm cine suntem noi…..razbunare fraților,la lupta in ghencea cat mai multi…

 3. Si eu as vrea sa mergem sa ne războim cu spurcatii la ei acasă. Avem nevoie ca Afc sa încurce spurcatii care ne-au distrus stadionul….de unde luam bilete? Cat mai multi in ghencea ,sa arătăm ce inseamna ura fatza de spurcatii la tot mapamondul…Haideti sa încurajăm si pe ceilalti copii ai noștri….din iarna poate avem o singura echipa….o singura galerie…e timpul sa arătăm că noi ne dorim…

 4. Eu propun sa ne strângem si sa mergem sa încurajăm pe acești copii care până la urmă sunt si ei ai noștri.Avem mare nevoie ca Afc sa încurce steaua,si cu ajutorul nostru se poate intampla.Ne-au devastat stadionul ,haideți să mergem peste ei cat mai multi.Va rugam sa ne spuneti de unde luam bilete si de unde se pleaca in ghencea.UN SINGUR RAPID O SINGURA GALERIE.SA LUAM CU ASALT PE SPURCATI

 5. Ar fi maxim sa ne organizam sa mergem :))) Ar fi frumos pt copiii de la AFC RAPID sa simta si ei spiritul RAPIDist. Sa se simta sustinuti.

  Dar sa nu uitam:
  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!