VIDEO / Steliştii au lăsat prăpăd în Giuleşti!

Giuleşti
Stadionul Giuleşti, distrus de stelişti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După ei, potopul! Steliştii au lăsat dezastru în Giuleşti la finalul derby-ului cu Academia Rapid. Scaunele rupte de ultraşii roş-albaştrilor au ajuns până în careul de 16 metri. Sectorul rezervat oaspeţilor arată acum ca după taifun. Atmosfera din timpul celor 90 de minute de joc a rămas doar o amintire. „Mă simt mai tânăr la un asemenea derby. Mi-era dor. Totul are farmecul său, deşi unele lucruri nu sunt tocmai ok, integritatea corporală este pusă în pericol”, a spus Daniel Pancu la Telekom Sport.

Burcă, nemulţumit de ce s-a întâmplat pe Giuleşti

Situaţia a fost comentată şi de Ovidiu Burcă, managerul general al clubului. „Steliştii au rupt câteva sute de scaune. Mâhnirea mea este că am avut toată înţelegerea pentru a permite suporterilor stelişti să vină la acest meci. Era un derby. Din păcate, oamenii n-au înţeles gestul acesta. Cineva trebuie să-şi asume aceste pagube”a declarat acesta pentru Telekom Sport. Pentru cei care vor să vadă şi imagini video cu dezastrul de la tribuna 1, click aici.

1 COMENTARIU