INCREDIBIL / Noul stadion Giulesti va avea 14.500 de locuri

9
5056

Surse din cadrul CNI citate de gsp.ro, au declarat ca noul stadion Giulesti va avea 14.500 de locuri si nu 18.000 asa cum se anuntase initial, din cauza spatiului restrans dintre calea Giulesti si liniile ferate. 

9 COMENTARII

 1. Este fix ca pl distrugi un stadion vechi de traditie care are 19 mii si ceva ca sa il faci de 10 mii eu zic sa lansam un protest si doar sa il renoveze cap coada pe acest stadion

  Bai astia cu proiecte nu va ajuns ma unde a-ti bagat Rapidul nostru drag si scump acum vreti sa distrugeti alt simbol sa va ia dracu de cacati si de nenorociti lucrati in pl mea cu cap nu voi doar sa distrugeti ft va in gura de nenorociti cu ambitiile voastre de cacat

  SUSTIN UN MARS SA SE ADUNE TOTI RAPIDISTI LA UN PROTEST “RENOVARE NU DISTRUGERE”
  NU NE MAI DISTRUGETI SIMBOLURILE

  HAI RAPID PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA

 2. cred ca important ar fi sa se faca ! Acum pe bune, cate meciuri in giulesti in ultimii 20 de ani au adus peste 10000 de spectatori ? cateva (mai ales in cupele europene). mai bine ai 10.000 intr-un stadion de 14.000 decat intr-unul de 20.000 Si daca vor fi 2, 3 meciuri pe sezon *peste cativa ani oricum) cu peste 15000 se poate juca pe AN.

 3. Hai sa fim seriosi: asta cu liniile nu poate fi un motiv, caci sunt o multime de solutii ca sa poti trece cu o tribuna peste niste linii CF de manevra ! Cred ca sunt multi ce pun bete in roate proiectului!

 4. O idiotenie! RAPID poate aduna si 40 de mii la un meci. Sa taie naiba liniile de tren din spate si sa-l faca mai mare. Oricum CFR-ul e ca si falimentat.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 5. Zilele trecute spuneați ca nu se va mai construi ….intradevar a fost azi data o știre precum ca aceasta va fi capacitatea noului stadion dar fără sa se specifice ca este vb de CEEA CE SE VA CONSTRUI EFECTIV.Tribuna 1 tribuna 2si peluza dinspre teatru .peluza dinspre sala Rapid va rămâne în picioare și va fi doar MODERNIZATA.

LĂSAȚI UN MESAJ