Daniel Pancu contestă şi el reevaluarea mărcii

daniel Pancu
Daniel Pancu

Faptul că valoarea brandului Rapid a crescut de la 400.000 euro la 4.000.000 euro peste noapte a nemulţumit pe toată lumea, aşa cum este şi firesc. Dacă Daniel Niculae şi-a expus deja punctul de vedere legat de această situaţie incredibilă, a venit şi rândul lui Daniel Pancu. Acesta a explicat că Rapidul este nepreţuit. Aşa cum, de altfel, gândesc toţi rapidiştii. Şi, că dacă ar fi după el, ar valora 50 de milioane. Dar sumă care ar fi fost mai potrivită pe vremea lui George Copos, normal.

Pancu are dreptate, dar trebuie să se rezolve!

În prezent, obiectiv vorbind, trecerea de la o sumă la alta este absurdă. Dar trebuie făcut absolut tot ce este omeneşte posibil, din partea celor care vor binele Rapidului, să unifice acest brand. Pentru asta însă trebuie ca licitaţia să aibă loc cât mai repede posibil. Fiindcă altfel munca şi eforturile tuturor celor care încearcă să menţină spiritul alb-vişiniu în viaţă sunt zadarnice.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ce a declarat Daniel Pancu

„Acum un an erau mulţi care făceau comparaţii. Rapid era o babă fără dinţi, iar acum suntem Făt-Frumos şi cea mai frumoasă domnişoară din ţară. Sunt lucruri necurate clar ce se întâmplă în acest moment. Creşterea asta artificială… Din punctul meu de vedere, Rapid valorează 50 de milioane de euro, dar dacă ar fi cerut George Copos preţul acesta când investea el în echipă. Nu am cuvinte cum să-i numesc pe cei de acum. Era mult mai indicat ca în vară să reînfiinţăm secţia de fotbal a clubului sportiv. Nu ar fi avut nimeni nimic de spus şi luam palmaresul până în 1992. Obţineam apoi şi părţile de pe la AFC Rapid. Valerii Moraru nu a fost în stare să facă nişte vestiare pentru juniori la Pro Rapid cât a fost el un an şi jumătate creditor. Ruşine, atât!”, a declarat Daniel Pancu conform Telekomsport .

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif - Marius Șumudică, duel pentru titlu în Liga 1!

2 COMENTARII

  1. sigur ca ar fi fost ideala reconstituirea rapidului ca sectie in cadrul c.s.rapid
    dar , d-na valeria caciureac a explicat de mult (acum vreun an) , de ce nu se poate .
    legislatia actuala , atit cea nationala cit si cea internationala (de fotbal , fifa , uefa ) interzice existenta unor cluburi profesioniste , sustinute de la stat .
    c.s.rapid , oricum , nu are fonduri sa sustina o asemenea echipa , si nici macar alte ramuri , care au promovat in prima liga , si au fost nevoite sa renunte la locul cistigat pe teren , si sa-si continue activitatea in divizia „b”

  2. […] Dialogul este unul destul de corect şi, în acelaşi timp, denotă un adevăr trist. Pentru că da, Rapid este rupt în două! Şi tocmai că Daniel Pancu şi Daniel Niculae au jucat la AFC Rapid şi acum joacă la Academia Rapid, club înfiinţat în 2017. Pentru că, remarca e corectă. În istoria Rapidului, Valentin Stănescu şi Bazil Marian sunt la egalitate cu Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Toţi au avut realizări incontestabile. Care le asigură un loc nemuritor în istoria de 94 de ani a clubului. Aşa cum se întâmplă şi cu alţi coloşi. Precum Măldărăşanu, Iencsi, Puiu Ionescu, Rică Răducanu, Năsturescu, Lucescu, Lupu, Maftei sau Ion Motroc! […]

LĂSAȚI UN MESAJ