Daniel Geambaşu a lăsat fotbalul pentru studii

Geambaşu
Geambaşu a decis să renunţe la fotbal

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La doar 19 ani, Daniel Geambaşu a luat o decizie radicală. Sătul de sărăcia şi incertitudinile din fotbalul românesc a ales să pună stop. Realitatea este una extrem de tristă… Fundaşul stânga cu care AFC Rapid a câştigat liga a 5-a Bucureşti în sezonul 2016-2017 este singurul dintre oamenii de bază pe care Mihai Iosif i-a avut şi care au decis să renunţe. Conform informaţiilor 1923.ro, Geambaşu a decis să se dedice în totalitate studiilor, după ce a intrat la facultate.

Geambaşu a jucat 25 meciuri pentru AFC Rapid

Fotbalul a rămas pe planul secund şi îl mai practică doar din plăcere. Cum decizia sa pare de neclintit, el nu este în prezent legitimat la vreun club. Toţi foştii săi colegi au decis să continue, în ciuda dificultăţilor. Motiv pentru care sperăm ca şi Geambaşu să revină la sentimente mai bune faţă de fotbalul căruia i s-a dedicat mai bine de un deceniu din viaţă. În total, Daniel a jucat 25 de meciuri pentru AFC Rapid în sezonul trecut, majoritatea ca titular.

Practică kick-box şi cross-fit

Ca un fapt inedit, trebuie spus că sportul încă ocupă un capitol important din viaţa sa. Cu toate că a decis să renunţe la fotbalul profesionist, Geambaşu nu se poate desprinde de mişcare. Şi nu este vorba numai despre fotbalul de pe sintetic, ci şi de alte două discipline. Este vorba despre cross-fit, kick-box sau echitaţie, pe care le practică ocazional. Aşa cum se poate observa şi în fotografie.

Fotografia postată de Geambasu Daniel.

1 COMENTARIU

  1. Eu n-am bani sa trec strada, d-apoi sa îmi fac viitor in România la nivelul salariilor actuale. Înainte de 90, sub imboldul făcutului copiilor oamenii primeau casa gratis, dar nu a ținut. Acum, Primești teren și managerii se fac ca au nevoie de angajați și noi suntem alergați pe drumuri la interviuri și concursuri cu diplome de educație superioară și tot nu ești angajat, mai ales dacă esteți țigani și nu te conform percepțiilor ca țiganii este prosti toți. Da, eram țiganul ăla din tribuna cu Spartac -Academia 1 -4 cu diploma de facultate. Nu vi se părea ca știu foarte multe despre fotbal și nu numai?! Știam si mai multe despre direcția in care o ia țara asta. Dacă ați sti dedesubturile fiecărui lucru ați pleca direct din țara asta.E timpul sa plecam!