BREAKING / Bilete la Academia Rapid – csa steaua

19
5799
Academia Rapid - csa steaua
Academia Rapid - csa steaua se joacă pe Giuleşti

Aşa cum am anunţat, vă ţinem la curent cu noutăţile dinaintea meciului Academia Rapid – csa steaua. Partida se va juca sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19:15. Pe stadionul Giuleşti. Începând de luni, 9 octombrie, biletele s-au pus în vânzare pe site-ul eventim.ro. Pentru a vă putea procura unul, trebuie doar să daţi un click aici. Pentru meciul Academia Rapid – csa steaua preţurile tichetelor sunt următoarele:

5 lei – peluză

10 lei – tribunele I şi II

50 lei – tribunele 0 şi oficială

Academia Rapid – csa steaua, duelul primelor clasate

Vom reveni cu detalii şi legate de programul caselor de bilete de la stadionul Giuleşti. În momentul în care acesta se va stabili. Bilete se mai pot achiziţiona şi de la partenerii Eventim, aceştia putând fi găsiţi pe site. Meciul Academia Rapid – csa steaua va pune faţă în faţă primele două clasate din liga a 4-a Bucureşti în acest moment. Academia Rapid este lider, cu un punct mai mult, dar şi cu o partidă în plus.

Sursa foto: gsp.ro

19 COMENTARII

  1. Cererea de bilete este f mare…va fi greu de găsit dacă nu le vom lua din timp… plus aglomerația din ziua meciului…se pot lua prin eventim și magazine partenere…Vodafone , Orange… ceva de genul ăsta… lăsați toate deoparte și haideți sâmbătă seara să cântăm pentru rapid…!!

  2. Veniti la meci fratilor,hai sa-i incurajam pe ai nostri,renuntati la orice pt sambata.Trebuie sa castigam.Nu exagerati cu injuraturile si nu va lasati provocati,Rapidul are cea mai frumoasa galerie nu o faceti altfel.Eu merg cu fiul meu la meciuri,am predat stafeta,dar nu rezist sa nu merg impreuna cu el si de multe ori ma agit mai tare dar hai sa le dam o lectie si sa cantam si sa strigam pentru Rapid,nu neaparat impotriva adversarului.