AFC Rapid Bucureşti 2001 de nota… 10-0!

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

AFC Rapid, grupa 2001, a devenit campioană municipală în 2017. Jucătorii lui Mihai Iosif i-au luat, dramatic, titlul Concordiei Chiajna. Echipă mult mai bine dotată din punct de vedere logistic. Ce a condus bună parte a campionatului. Succesul a fost unul superb, cu vârfurile de generaţie Andrei Dumitrescu, Sabin Iosif sau Adrian Niţu. Această grupă, în frunte cu antrenorul Mihai Iosif au migrat însă în vară. Fără vreo pretenţie materială din partea AFC Rapid, tot lotul a plecat către Academia Rapid. Acolo unde aceştia au considerat că sunt condiţii mai propice performanţei.

AFC Rapid – CS Cadet 10-0

Academia Rapid 2001 este lider acum la această grupă de vârstă. Domină mult mai clar decât anul trecut campionatul. În ciuda acestui fapt, noua grupă formată la AFC Rapid din acest an se menţine la un nivel bun. Participantă la nivel de juniori republicani, grupa 2001 a AFC Rapid a avut şi o echipă secundă în campionatul municipal. În ciuda acestui fapt, juniorii AFC-ului sunt neînvinşi şi aici. Ba mai mult, în urmă cu câteva etape au reuşit o performanţă de-a dreptul remarcabilă. Echipa antrenată de Cătălin Teodorescu s-a impus cu… 10-0 în faţa celor de la CS Cadet. O victorie de senzaţie, chiar şi la acest nivel.

Academia Rapid a învins cu 9-0

Practic, dacă prima echipă a făcut istorie învingând cu 9-0 pe terenul lui Venus Bucureşti, pe o vreme de neieşit din casă, juniorii şi-au luat şi ei partea leului şi au obţinut cel mai convingător succes pe propriul teren. Raportându-ne la campionatul municipal Bucureşti, grupele 2001. Ar fi fost chiar cel mai mare scor din tot campionatul scurs până acum, dacă Voinţa Crevedia nu ar fi învins cu 13-0 pe terenul celor de la Automatica în etapa a 5-a. Nici Academia Rapid nu stă rău. Având în vedere că grupa 2001 de la această formaţie a câştigat la rândul său, scor 9-0, cu Automatica, în etapa a doua.

1 COMENTARIU