AFC Rapid 2000 mătură tot! Victorii pe linie

AFC Rapid
AFC Rapid, afiliată din nou la FRF. Republicani A

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Am vorbit despre grupele 2001 ale Academiei Rapid şi a AFC Rapid. Acum este rândul juniorilor mari să îi aducem în discuţie. Iar singura dintre cele două care are fotbalişti eligibili pentru această grupă de vârstă este AFC Rapid. Dacă la nivelul republicanilor rapidiştii mici nu s-au descurcat grozav, ei epatează la faza pe Bucureşti. În campionatul municipal 2001-2002, Academia Rapid conduce. Dar la grupa de vârstă superioară, AFC Rapid face legea. De altfel echipa lui Robert Georgescu nu a pierdut nici măcar un punct până acum, în şapte etape.

AFC Rapid 1999 – 2000 a marcat 47 de goluri!

AFC Rapid a câştigat şapte meciuri din şapte şi se află la distanţă de patru puncte de locul 2 unde se află CS Otopeni. Cu toate că ilfovenii au cu două meciuri în plus! În această serie se mai află şi alte echipe extrem de bine cotate precum Concordia Chiajna, Juventus Colentina sau Carmen Bucureşti. AFC are cel mai bun atac, cu 47 de goluri marcate şi a doua apărare, după Chiajna, cu cinci goluri primite. Pentru a vă face o impresie şi mai bună legată de parcursul perfect al AFC Rapid vă prezentăm mai jos toate rezultatele înregistrate în această ediţie de campionat.

AFC Rapid 1999 – 2000, campionatul municipal:

E1: Concordia Chiajna 2-1 (d)

E2: Liceul Tehnologic Sfântul Pantelimon 9-1 (a)

E3: FC Ruşanu 4-0 (d)

E4: a stat

E5: AS Olimpic 14-0 (d)

E6: a stat

E7: ASS Elie Radu 6-2 (d)

E8: CS Otopeni 5-1 (a)

E9: Vis de Bucureşti 7-0 (d)

CS Milanneto, următorul adversar

AFC Rapid a stat în două etape deoarece două echipe s-au retras din campionat. Chiar şi aşa, echipa lui Robert Georgescu este lider. Interesant este că din cele şapte partide jucate, doar două meciuri au fost susţinute de grupa 1999 – 2000 pe propriul teren. În următoarea etapă, a 10-a, AFC va juca împotriva celor de la CS Milanneto. Echipă aflată pe locul 11 şi care nu are decât două victorii şi cinci înfrângeri în cele şapte etape.

3 COMENTARII