VIDEO / Pancu a marcat un hat-trick pe Giuleşti!

Daniel Pancu
Daniel Pancu a marcat o triplă

Academia Rapid a învins cu 3-1 AS Tricolor şi se menţine pe locul 2 în clasament. Chiar dacă echipa la care a jucat managerul Academiei, Ovidiu Burcă, în sezonul trecut a deschis scorul, gazdele s-au impus pe final. Toate cele trei goluri ale meciului au fost marcate de Daniel Pancu! Ajuns la 40 de ani, Pancone a jucat toate cele 90 de minute ale partidei. Antrenorul Constantin Schumacher a trimis următorul 11 pe teren: Ignat – Boian, Iacob, Bratu, Stancu – Muscalu, Goge, Mitea, Olariu – Pancu, Bădiţă.

Video cu toate golurile lui Pancu

Pentru video cu toate cele trei goluri marcate de Daniel Pancu, accesaţi link-ul de aici. Interesantă este prezenţa în primul unsprezece a lui Cristian Muscalu, fotbalist care a evoluat pentru AFC Rapid în partidele de pregătire din această vară. Următorul meci al Academiei Rapid este cel cu AFC Rapid. Cel mai probabil, acesta se va disputa sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17. Să învingă cel mai bun!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. […] Pancone era în mare formă atunci. Tocmai devenise campion al Turciei cu Beşiktaş, cu record de puncte în istoria acestei ţări. Iar la echipa naţională era unul dintre pilonii importanţi alături de Mutu, Chivu, Contra sau Lobonţ. De fapt, Daniel Pancu a marcat chiar golul de 2-1 la Copenhaga, reuşită care ne asigura cel puţin locul la baraj. Nu a fost să fie aşa, ci o uriaşă dezamăgire. Cert este că istoria a fost scrisă, iar interviul cu Pancone este, într-adevăr, unul emoţionant! […]