Academia Rapid – Progresul 2005 13-0. Triplă Niculae!

TE ASTEPTAM IN MAGAZINUL 1923. FA O VIZITA AICI

Academia Rapid – Progresul 2005 13-0

Academia Rapid: Ignat – Boian, Matei, Bratu, Ladaru – Burcea, Mitea – Olariu (Goge), Burlacu (Duriţă ’57), Bărbălău (A. Dumitru ’66) – D. Niculae (c) (Bădiţă ’54)

FINAL

Minutul 87 – Execuţie senzaţională a lui Radu Bădiţă şi e încă un gol

Minutul 85 – Gol Florin Matei

Minutul 81 – Gol şi pentru Daniel Burcea

Minutul 67 – Alex Dumitru puntează la rândul său

Minutul 64 – Dă gol şi Radu Bădiţă

Minutul 59 – Nou intratul Duriţă face 8-0!

Minutul 52 – Nico marchează cu o execuţie specială, lob de la marginea careului

Minutul 49 – Daniel Niculae reuşeşte dubla din pasa lui Bărbălău

Minutul 46 – Petre Goge, intrat la pauză, punctează pentru 5-0

Minutul 40 – Marchează Adrian Mitea!

Minutul 21 – Gol Burlacu din pasa lui Niculae

Minutul 5 – Daniel Niculae marchează din centrarea lui Adrian Mitea

Minutul 3 – Cătălin Bărbălău marchează din pasa lui Adrian Boian

În tribune sunt cam 7000 de oameni.

Echipa preferata de marea majoritate a suporterilor rapidisti, Academia Rapid, joaca astazi in direct la Dolce Sport, cu Progresul 2005, in prima etapa a Ligii a 4-a.

Atmosfera de pe stadion este la aceasta ora, cu mult peste 90% din partidele din Liga 1. In cazul in care n-ati putut ajunge pe stadion, si nici nu puteti urmari partida pe Dolce Sport, ramaneti pe 1923.ro pentru scorul meciului in timp real.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

26 COMENTARII

 1. Eu nu stiu cum te poti numi tu rapidist impreuna cu grupul de la t2 care vrea doar dezbinare. Eu iti spun realistic ce se va intampla cu Afc Rapid, nu am scris ca imi doresc, este diferenta. Dar nu am pretentii de la tine. A fost o atmosfera de vis aseara, fara injuraturi intre suporteri, rapidisti adevarati ce s-au reunit pentru un singur tel, am revazut speranta si zambetul in Giulesti dupa mult timp. Ti-am spus doar sa ramai cu Afc Rapid mereu, sper ca esti consecvent. Dupa cat ne-ai intoxicat cu Afc Rapid ar fi culmea sa schimbi tabara si dupa ce nu va mai fi Afc Rapid.

 2. Nu se va uni nimeni cu Manoliu asta e clar. AFC… Rapid o sa moara incet dar sigur. Si voi stiti asta. Si atunci veti veni lângă Academia Rapid că altfel.. ce-o să mai scrieți?

 3. Cred ca pt liga a 4-a si in un asa timp scurt, cele 3 chestii concrete enumerate de tine, sunt deja mai mult decat suficiente.
  O SINGURA ECHIPA RAPID! O SINGURA GALERIE GIULESTEANA!

 4. Noi am pus 7000, că sună mai frumos. Dacă tu eşti în stare numai de astfel de comentarii, n-ai înţeles nimic. Şi nu ştim cum te poţi numi rapidist când îţi doreşti falimentul AFC Rapid…

 5. La fel cum scriem şi acum despre AFC Rapid, aşa scriam şi despre Giuleşti că nu va intra în renovare. Toţi ne înjurau. S-au făcut tot felul de filmuleţe emoţionante cu ultimul meci, ultimul meci… Şi, voila… Imaginea cu cei 6834 de suporteri pe Giuleşti va da ocol Planetei! Rapidiştii au demonstrat de ce sunt capabili de încredere maximă. Să sperăm că nu vor exista doar vorbe!

 6. Corect! Asta este cel mai important, fără ironii! Motiv pentru care am şi dat acest meci aici, din respect pentru majoritate. Chiar dacă totul pare, încă un balon de săpun, cei 7000 de oameni din tribune sunt reali. Este o imagine care va face înconjorul Planetei. Dar asta nu înseamnă că noi vrem falimentul AFC Rapid. Nu putem dori moartea unei entităţi care ne făcea să plângem de bucurie acum 10 ani, doar pentru a apărea alta. Şi doar pentru că ea este condusă de Horia Manoliu! Cele două părţi trebuie să găsească un numitor comun şi să facă o SINGURĂ ECHIPĂ! Pentru că, în acest moment, istoria e într-o parte, iar SPIRITUL în cealaltă. Asta e marea dramă! Şi puţini înţeleg asta, din păcate. Timpul va decide…

 7. Dacă tu iei anul înfiinţării Rapidului în râs, atunci ne-am lămurit. Noi am propus să fie desemnat un om care să scrie ştiri despre Academia Rapid şi noi facem rubrică specială să posteze cât vrea! Numai bine!

 8. Cel mai important este că Giuleştiul a strâns 7000 de oameni! Important este însă altceva. Ca acele chestii concrete să apară. Deocamdată doar prezenţele lui Daniel Niculae, Daniel Pancu şi Constantin Schumacher sunt concrete!

 9. psd RAPID, ps1 RAPID sau Academia RAPID a reusit sa convinga atatia suporteri din simplul fapt ca proiectul lor se bazeaza pe niste chestii concrete si nu pe acuze si alte vociferari despre ceea ce e in ograda vecinului, cum se intampla cu acuzele venite de la AFC RAPID si aruncate catre Miscarea Feroviara, menite sa convinga poporu despre legitimitatea AFC-ului. Daca la MISCAREA am fost odata si la AFC tot o singura data, la astia ma voi duce de mai multe ori pt ca au un plan clar.
  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE GIULESTEANA!

 10. Ce de cacao mi se pare ce fac baieti astia de la 0000.ro doar atat despre meciul Academiei viitoarea FC RAPID dupa ce va castiga licitatia Nico si Pancu ARE WATCHING U Eu nu pot sa mai fac asta esti un NIMENI 0000.ro

  FOAME DE BANI

 11. Fără comentări nu ? Nu este ok sa dai în cineva care greșește .dar prin ceea ce ați făcut voi ați făcut mare mare rău pt ceea ce se încearcă pt revenirea RAPIDULUI.6800 DE SPECTATORII ADMIN 6800 La primul meci acasă în liga a 4 ACESTA ESTE MARELE CISTIG.

 12. incet , incet numarul spectatorilor la meciurile academiei va creste .in special , daca se reuseste cistigarea licitatiei si revenirea legala la f.c.rapid
  oare ce va fi la meciul cu steaua ?
  smecherului de lacatus ii e frica sa bage meciul pe national de teama ca vor fi 10,000 de rapidisti fata de 2,000 de stelisti
  ma ia groaza la ce se va intimpla daca giulestiul intra pentru citiva ani in demolare/refacere
  unde vom juca ?.stadionul sportului mi se pare impropriu

 13. Admin ai seara neagra? 6800 rapidisti la meciul Academiei Rapid ti se pare putin? Gata, ti s-a infundat si tie si lui Manuela, mare minune daca va prinde paltonul. Sa nu treci de partea cealalta, ramai cu Afc Rapid al tau si dupa desfiintare.

Comments are closed.