Rapid nu se vindecă! E mai rău decât anul trecut

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

Stop! Dacă vă interesează cu adevărat soarta Rapidului, întâi citiţi aceste rânduri. Şi articolele ce vor urma în zilele următoare. Aparent, mulţi văd speranţă în Giuleşti. Că Rapid va renaşte. Realitatea e însă diametral opusă. Suntem mult mai dezbinaţi decât anul trecut. Fiindcă, oficial, există trei echipe cu acest nume, al Rapidului. Cel puţin până lupta pentru supremaţie va fi câştigată de cea îndreptăţită din punct de vedere legal. Nu spunem mai multe până în momentul în care nu se va demara vreo procedură oficială. Cum niciodată nu am făcut vreo dezinformare de vreo natură. În ciuda faptului că unii, care nici nu ştiu să se exprime corect în limba română, au insinuat asta.

Rapid nu mai e unul, e multiplicat cu 3

Bun. Revenind la prezent. AFC Rapid şi AS Academia Rapid vor juca în liga a 4-a. În timp ce ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va evolua în liga a cincea. Deocamdată atât. Ăsta e principalul argument pentru care situaţia de acum este mai proastă decât cea de anul trecut. Mai pe larg vom discuta în câte un articol în care vom prezenta toate cele trei entităţi cu numele Rapid. Şi în care vom evidenţia mai ales bilele negre pe care le au în desagă. Fiindcă în definitiv, din păcate, toate sunt dominate de ce e mai rău. În ciuda faptului că au istoria de partea lor, o parte dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai Giuleştiului sau simboluri fotbalistice care au îmbrăcat tricoul Rapidului în ani de glorie.

Urmează trei episoade şi un sondaj

Nu, aceste elemente ar fi fost suficiente doar sub aceeaşi umbrelă, nu sparte în trei. Iar dacă anul trecut am scris mereu Rapid, nu AFC Rapid, pentru că nu scriam nici în trecut SC FC Rapid sau UFC Rapid sau SC FC Rapid SA, de acum vom individualiza clar numele fiecărei entităţi. Nu ne-am dorit să se ajungă aici, dar unii au ţinut cu tot dinadinsul să fie mai presus decât Rapidul, iar asta ne va costa tare scump. De azi înainte AFC Rapid, AS Academia Rapid şi ACS Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului sunt numele concrete. Pentru că aşa apar pe hârtie. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a vă prezenta fiecare entitate în parte. Şi pentru a înţelege de ce şansele reconcilierii sunt şi mai mici decât erau acum un an. Cel puţin momentan…

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

44 COMENTARII

 1. Bine ar fi sa fie asa, si asa e de obicei dar cum istoria ne-o arata, la noi nu se doreste ca lucrurile sa se deruleze ca de obicei. Noi mereu suntem dati exemplu de tot felul de handicapati morali si oameni de rahat pe motive ce pentru altii se ignora! Asta e ce ma enerveaza la culme!
  Speram totusi de data asta sa fie altfel. Nu-nteleg cum dracu mai pot fi datorii si dupa faliment, doar la noi exista asa ceva… jur!

 2. Noi vorbim serios. Dar dacă nici măcar o propoziţie simplă precum aceasta nu o poţi interpreta corect, atunci… Problema chiar nu e la noi. 🙂

 3. …vorbi tocmai despre educație și mai ales cultură vajnicul trol care face limba română să intre în pământ de rușine ori de câte ori o folosește pe acest „sait”. Sunteți cu adevărat hilar câteodată, prin acest tip de umor involuntar. (Acuma sper că nu vă veți supăra din nou, cum ați mai făcut-o zilele trecute, și n-o să vă luați jucărelele să plecați doar pentru că am făcut și eu o biată remarcă, nu? 🙂

 4. Este singurul club care a platit pentru ele, AFC care pretinde ca e rapid. o va folosii ilegal daca o va folosi
  este singurul miez din rapid care a ramas viu, + datorii

 5. tu sustii falimentul, nu rapidul… nu sustii jucatorii care au facut istorie.. sustii retardatii care iau societati cu datorii si pretind ca e rapidul

 6. Au început rapidiștii tineri sã înțeleagã cum este cu Palmaresul (istoria) din 1923 , dacã îl ai ești RAPID !!! dacã nu ești echipã nou înfințatã fie cã te numești AFC Rapid sau A.Rapid . Așa cã pt mine mai rar pe 1923 îl las pe tinerii Rapidiști la butoane .CINE ARE PALMARESUL DIN 1923 ESTE RAPID !!! FORZA RAPID !!!

 7. Palmresul (istoria clubului) merge la cine câștigã licitația pt marcã și siglã (vezi cazul Parma Calcio 1913) , am scris tot numele sã înțeleagã toatã lumea cã cel care a preluat din faliment clubul italian A PRELUAT VECHEA PARMA CALCIO 1913 !!! Sigla , marca se mai pot schimba de noii patroni , PALMARESUL RÃMÂNE . CINE CÂȘTIGÃ LICITAȚIA ARE PALMARESUL(ISTORIA) DIN 1923 ȘI ESTE RAPID !!!

 8. Palmresul (istoria clubului) merge la cine câștigã licitația pt marcã și siglã (vezi cazul Parma Calcio 1913) , am scris tot numele sã înțeleagã toatã lumea cã cel care a preluat din faliment clubul italian A PRELUAT VECHEA PARMA CALCIO 1913 !!! Sigla , marca se mai pot schimba de noii patroni , PALMARESUL RÃMÂNE . CINE CÂȘTIGÃ LICITAȚIA ARE PALMARESUL(ISTORIA) DIN 1923 ȘI ESTE RAPID !!!

 9. CINE CUMPÃRÃ UN CLUB ÎN FALIMENT SAU NU ARE TOT : MARCÃ , SIGLÃ , PALMARESUL(ISTORIA CLUBULUI) ESTE TOT LA CEL CARE CUPÃRÃ SAU CÂȘTIGÃ LICITAȚIA SOCIETÃȚII FALIMENTARE .INTRÃ PE G ȘI VEZI CAZUL PARMA CALCIO 1913 !!!

 10. Discutia nu doar acum ci pe viitor, nu trebuie sa se bazeze pe diferentele dintre AFC si Academie, ci pe ce tot face incompetentul ala de lichidator judiciar. Daca ce spui tu este perfect valid, el cum de nu are informatia asta la ora asta? Nu asta-i e meseria? Cum cere el de la FRF clarificari abia acum fara sa realizeze ca FRF nu are dreptul de-a schimba numele Rapidului? Ca nu-l intereseaza. Pe noi ne intereseaza, dar problema autoritatilor judiciare (si nu doar a lor) e ca pun doar dezinteresati si incompetenti sa se ocupe de lucruri de care multi altii sunt interesati. Si absolut eronat considera ca doar cel dezinteresat poate face o judecata corecta. NU! FLAS! In primul rand trebuie sa fii foarte interesat ca sa te ocupi de ceva in mod corect si constructiv. Ma rog, asta e civilizatia in care traim.

  Intr-un final se vor lamuri toate acestea dar din pacate, din cauza acestor incompetenti si dezinteresati va lua de 10 ori mai mult timp decat este necesar iar cei care sufera sunt rapidistii si nimeni altcineva. Ai amintit de Timisoara, de Craiova, etc. nicaieri nu e situatia atat de confuza, atat de condusa de un incompetent si un dezinteresat ca si la noi.

  Ramane sa mai discutam, sa vedem cum incepe campionatu si sa le tinem pumnii echipelor noastre, chiar daca eu unul nu sunt lamurit care e mai Rapid decat care. Daca AFC va fi cea cu palmaresul Rapidului, atunci aceea va fi echipa noastra, dar sa fie o data! De incompetentii si dezinteresatii astia m-am saturat, inclusiv de cei de prin tribunale!

  Weekend placut si un debut de campionat linistit le doresc tuturor rapidistilor!

 11. Sunteți așa Cum sunteți și veți rămâne tot așa .fără educație și fără cultura.

 12. In 2003, campionatul a fost castigat de AFC RAPID BUCURESTI! Mergeti si intrebati la FRF, noi am facut-o si raspunsul a fost clar: AFC RAPID BUCURESTI este detinatoarea titlului de CAMPIOANA A ROMANIEI IN 2003! In ceea ce priveste denumirea, nu FRF decide. AFC RAPID BUCURESTI are aceasta denumire de la MINISTERUL JUSTITIEI si doar MINISTERUL JUSTITIEI poate decide sa-i retraga denumirea, prin Tribunalele sale, dar pana acum, nu este nicio cerere in acest sens! Stiti de ce? Pentru ca STIU CA VOR PIERDE, iar Tribunalul va spune clar ca AFC RAPID detine palmaresul RAPIDULUI! De aceea nu fac nimic in instanta! Nu v-ati pus deloc intrebarea de ce doar ies in presa si nu fac nimic legal in aceasta privinta?

 13. Am citit. Lichidatorul ala judiciar nici nu stie ce sa faca, vai de capu lui. Insa daca FRF va retrage derptul de-a folosi denumirea celui ce nu va castiga licitatia emblemei, siglei si brandului… vei putea atunci sa tii in continuare cu cel ce nu se mai numeste Rapid? Si cum poti sa spui ca a castigat un titlu in 2003 o echipa ce nu se numeste Rapid.

  Nu exista asa ceva. Echipa cu care tii trebuie sa se numeasca Rapid macar, in absenta palmaresului, nu se poate altfel. Si ala oricum nu e Rapid, doar un pseudoRapid. Deci noi vom tine toti cu niste pseudoRapizi. Lichidatorul ala judiciar ori e tampit, ori e total in afara, adica total incompetent, cum adica peste tot exista palmares doar la Rapid nu exista asa ceva!? E prost rau, ori el nu are palmaresul la SC Rapid SA ori nu-ntelege absolut nimic, tind sa cred ca varianta 2 e cea corecta. S-a uitat pe documente… Pai cheama bai prostule ultimii 3 patronu ai clubului si intreaba-i unde dracu le e palmaresul daca esti incompetent si nu-ti dai seama! Si daca nici ei nu stiu, du-te bah magarule la federatie si stabileste cu ei, cineva tot stie unde e si cum il scoti la licitatie! Dar asta era primul lucru care trebuia facut acu 2 ani dupa declararea falimentului pentru ca e cel mai de pret bun al Rapidului, palmaresul, restul sunt niste nulitati ce se vand pe nimicuri. Prost rau, prost aspru de tot. Nici nu ma mai intereseaza ce astfel de prost are de spus. Prea prost sa fie real.

 14. Stim… dar asta e… De aceea noi sustinem AFC RAPID, pentru ca ne legam sperantele de faptul ca totusi, aceasta societate care a castigat titlul in 2003, cea care ne-a oferit acel sezon UEFA in 2005-2006 (Uite, intra aici sa vezi ca UEFA spune asta, nu noi), are cea mai mare legatura pe linie istorica cu RAPIDUL NOSTRU! Si, crede-ma, nici in alta parte situatia nu este clara! Nu vezi? Sunt doua echipe la Craiova, 2 la Steaua, 3 la Dinamo, 2 la Timisoara… Si dintre toate, din punct de vedere juridic, prin AFC RAPID, noi, alaturi de Craiova lui Mititelu, stam cel mai bine, dar suntem si cei mai dezbinati! PS: Da, Lichidatorul E STELIST! A RECUNOSCUT-O TRANSANT SI SEC in finalul interviului pe care ti l-am aratat!

 15. Imi dai vesti foarte triste! 🙁
  Lichidatorul ala judiciar e stelist?
  O sa vin la Bucuresti sa-l trag in teapa, nu se poate altfel.

  In situatia in care palmaresul doar la noi nu se poate scoate la licitatie, jur ca nu am cum sa mai tin cu Rapid, e ca si cum mi-ai zice ca pentru viata copilului meu care e in coma, nu i se scoate la licitatie constienta de sine, doar memoria si inteligenta. Fara constienta de sine, alea nu conteaza absolut deloc, de fapt nici nu exista, sunt niste bucati de informatie fara viata.

  Si de ce doar la noi, la Rapid sa nu se scoata palmaresul la licitatie? Toate sperantele mele legate de Rapid le-am amanat si le-am deprins de palmares. Fara el, Rapidul nu are sens, nici un Rapid nu are sens! Treaba asta ma conduce la o tristete abrupta si o dorinta ardenta de-a demisiona din locul unde lucrez in care oricum nu prea pot sa-mi iau concendiu, sa vin la Bucuresti si sa caut alt administrator judiciar, pe cel curent sa-l arunc in afara existentei cu familia lui cu tot. Foarte trista emotie, dar foarte puternica! 🙁

 16. Se vede ca nu esti la curent cu situatia deloc! Pai daca lichidatorul judiciar spune clar, ca la licitatie nu va fi scos palmaresul, ci doar o marca inregistrata in 2015?! (apasa aici) Ce vrei mai mult de atat? In ceea ce priveste dezbinarea suporterilor, aici iti dau dreptate. Ne lipseste un lider!

 17. Si atunci pentru ce se va licita acum? Pentru un palmares cu gauri? Nu exista asa ceva! Palmaresul trebuie sa fie doar unul, de la 1923 si pana in 2017, cu fiecare an mentionat acolo frumos cu detaliile de activitate ale echipei Rapid chiar si anii de faliment! Altfel mai bine ne apucam de tenis, handbal si baschet. Fotbalul la noi nu mai are sens.

  Si totusi, eu zic sa sistem conflictele si dupa licitatie sa ne concentram pe entitatea care o va castiga, chiar daca e un palmares cu gauri, macar noi ca suporteri sa nu fim! Si incet, incet aceste gauri se vor acoperi daca noi vom fi uniti. Dezbinarea indiferent de motiv sau de nivelul de justificare cat se poate de legal cum spui al acelui motiv, e inamicul nr. 1 si trebuie oprit cat mai curand. Posesia palmaresului ar fi ocazia perfecta.

 18. Actul constitutiv este ceva cat se poate de legal si nu mai poate fi modificat sub nicio forma, nelegalitatea lui ar fi insemnat respingerea la inregistrare a societatii FC RAPID SA. Iar datoriile sunt cumulate din perioada in care AFC RAPID juca in Cupele Europene!!! Datoriile reprezinta inca o dovada in plus in sprijinul afirmatiilor pe care le facem. Mai vrei una? Ti-o ofera insusi raportul PRIMARIEI care a recunoscut fara drept de apel, negru pe alb, ca AFC RAPID ESTE O PARTE IMPORTANTA DIN ISTORIA, SPIRITUL SI TRADITIA RAPIDULUI! Il poti citi pe site-ul Primariei, care din pacate a hotarat ca nu e importanta TRADITIA, ISTORIA SI SPIRITUL si a preferat sa-si faca o noua societate! In rest, asa cum am mai spus, respectam decizia fiecarui rapidist in parte, si garantam, dupa cum vezi, dreptul la opinie separata, atata timp cat limbajul folosit este unul decent!

 19. Dar de ce exista datorii la echipa asta? Presupun ca tu-ti dai seama ca din acest motiv primaria si acesti mari fosti jucatori ai nostrii s-au tinut departe de AFC.

  Nu are rost sa ne batem intre noi, eu zic sa sustinem ambele echipe, atat Academia cat si AFC. D.p. meu d.v. FC Rapid SA nu avea dreptul sa semneze nici un act, sau daca acel act a fost realizat in urma cu multi ani el devine nul prin legislatia in vigoare care confera atributii de semnatura doar autoritatii administrative desemnata de cea juridica a administra FC Rapid SA pe perioada de faliment. Nu ar trebui sa te cramponezi in aceste detalii, ci sa astepti ca si mine, cu sufletul la gura ca hoardele de prostie juridice romanesti sa organizeze o data pentru numele lu Dumnezeu si Cristos fiul, licitatia aia!

  Licitatie care pana la urma ne va decine noua(pronume) identitatea! (Poate ne cumpara Becali si se pisha pe noi, Doamne fereste. Dar sa nu gandim negativ.) Important e sa ne recastigam istoria, s-o avem aici alaturi de noi si pe urma in jurul ei putem sa reinsanatosim Rapidul. Sa sistam confictele si sa ne concentram toti asupra aceluiasi unic si concret RAPID.

 20. Pai atunci problema e simpla: cine are palmaresul? O echipa infiintata in 2017, fara personalitate juridica, fara certificat de identitate sportiva, care nu a jucat niciun meci oficial (Academia Rapid) SAU echipa continuatoare a UFC Rapid, care, a cedat SUB CONDITIE dreptul de continuator catre FC RAPID SA, conditia fiind ca in caz de faliment, continuarea pe linie sportiva a istoriei clubului de fotbal RAPID BUCURESTI sa ii revina in mod automat (AFC RAPID). Stiti ca, in actul constitutiv al FC RAPID SA, scrie clar acest lucru? De aceea, cu tot respectul pentru Pancu, Nico si toti Rapidistii implicati acolo, cu parere de rau, NOI NU RENUNTAM LA ISTORIE PENTRU NIMENI SI NIMIC!

 21. De acord. De fapt nici nu m-am exprimat corect (ar trebui sa faceti ceva sa se poata edita posturile), voiam sa zic ca nu ma intereseaza marca si sigla si nici chiar numele atat timp cat are un Rapid in el, alea sunt cvasiirelevante, tot ce conteaza e palmaresul, el reprezinta istoria si identitatea unui club.

  Si mai am o gresala de exprimare, sau cel putin necongruenta pe care vreau s-o elucidez, am zis ca nu ma intereseaza nici un Rapid sau nici o echipa in acest moment. Nu e chiar asa, ma intereseaza intr-o masura retinuta pentru ca ma intereseaza rapidistii din aceste echipe, dar valoarea lor intrinseca este zero chiar daca AFC e singura care sportiv merita sa fie in Liga a 4-a, dar uita-te ca pe stelisti ii doare-n pwla de criteriul sportiv, de ce ne-ar durea pe noi atunci mai mult? Mai ales ca noi pe criteriul sportiv am fost desfiintati, am terminat pe locu 8 si totusi ne-au retrogradat, am castigat un baraj si totusi ne-au retrogradat pe criteriul economic care din sezonul urmator a fost scos in afara legii. Si datorita acelei retrogradari abuzive mai tarziu neputand sa subzistam economic cu acele gigantice datorii, ne-am desfiintat.

  Si acum, nu zice nimeni, cate echipe promoveaza, una sau doua sau 10? Adica e un haos absolut imbecil in fotbalul romanesc in acest moment, unii se inscriu direct in Liga a 2-a, altii nu pot promova din Liga a 4-a in a 3-a ca nu sunt locuri disponibile!? Ce Dumnezeu se-ntampla aici? Mi se pare o bataie totala de joc, si nu e nimic exagerat ca si intre rapidisti sunt probleme daca sunt probleme intre toti romanii ce se ocupa de fenomenul fotbalistic romanesc!

  Trebuie sa ne concentram doar pe palmares, restul conteaza mai putin. E singurul lucru ce ofera putina claritate in toata aceasta mitocanie romaneasca, cel putin claritate pentru noi rapidistii ca nici Steaua nu stie unde-i e palmaresul, sau care e adevarata Stea asta a armatei. Ce ma tulbura extrem e ca tot felul de echipe de traditie dar clar sub Rapid ca traditie atat a suporterilor cat a performantelor ca si Arges, Otelul sau Petrolul au deja castigate palmaresele si la noi s-a asteptat pana dupa inceperea campionatului sa se organizeze licitatia! DE CE? Eu stau in Zalau, de eram in Bucuresti cred ca-i trageam in teapa demult pe cei care tedgiverseaza si amana doar ca sa-si bata joc de noi aceste demersuri care trebuiau terminate cel putin pana la ora asta in care echipele deja si-au construit loturile pentru inceperea campionatului!

 22. Palmaresul nu se poate scoate la licitatie! Ne pare rau! Marca e cu totul si cu totul altceva…

 23. Pe mine sincer nu ma intereseaza momentan nici un Rapid. Singurul Rapid care ma intereseaza e ala care are palmaresul, sigla si marca deoarece pe culori nimeni nu poate avea brevet, ar fi culmea. Si cum nimeni nu are palmaresul deocamdata, toate aceste echipa sunt frectie la picior de lemn. In momentul cand cineva va avea palmaresul, probabil Academia deoarece are in buget sute de mii de euro si din acestea se vor cheltui probabil cat e nevoie la licitatie pentru a deveni adevaratul Rapid, atunci eu voi sustine acea echipa.

  Din cate stiu AFC Rapid nu e o solutie viabila pentru ca-n mai putin de un an de la infiintare, din habar n-am ce motive absolut imbecile sunt sigur, a acumulat deja o datorie de sute de mii de euro. Nici eu nu m-as fi bagat la o asemenea echipa, e absolut stupid. Ce rost are sa faci o echipa noua daca deja are datorii direct de la infiintare!? Si totusi imi place aceasta echipa si o voi sustine si pe ea nu pentru ca e Rapid ca nu e deocamdata si probabil nici nu va fi, ci pentru ca sunt multi rapidisti curati, ambitiosi si muncitori acolo si merita sa fie sustinuti.

  Restu „rapizilor” sunt de la aproape irelevanti in jos.
  Pana la urma singurul Rapid relevant va fi ala care castiga palmaresul, si cu asta am terminat.

 24. Da ..dar vezi ce nu inteleg : tu sustii Afc Rapid dar eviti sa raspunzi la niste intrebari legate de aceasta echipa.

 25. Si daca vine ce? Crezi ca sunt mari vedete la miscarea? Lotul Afc Rapid de anul trecut a fost superior celui de la miscarea.

 26. Cel mai corect, este ca intrebarile despre ei, sa le fie adresate in mod direct: AICI ESTE PAGINA LOR DE FACEBOOK In rest noi sustinem AFC RAPID, dar respectam foarte mult celelalte proiecte! Si speram ca si ei va vor respecta pe voi, si va vor da informatiile de care aveti nevoie! Ne e greu sa credem ca, cel putin echipa Primariei, are buget de sute de mii de euro, dar nu isi permite cateva sute de euro pentru un site. Ar fi lipsa de repsect la adresa voastra, a celor care ii sustineti! In rest: Tot respectul! HAI RAPID! Sa invinga cel mai bun!

 27. Salut prieteni. Nu ca as vrea sa mai dezgrop morti dar, totusi, ajutati-ma sa inteleg. Frumosii Nebuni ai Giulestiului ( FNG ) sunt unii si aceiasi de la T2, care au avut un cuvant de spus in tragedia Moraru ? Nu de alta, eu cred ca refuzul transant fata de aducerea lui Sumi pe banca, la acel moment, ne-a privat de o sansa uriasa de a ramane in Liga 1. Si acum vreau sa va rog sa claeificati daca FNG este echipa baietilor cu tricouri negre, gicacontra mereu ,, adevaratii rapidisti ” , ,, netiganii suporteri unici ” etc. Daca ei sunt, atunci domnii mei, nu mai spuneti ca sunt trei Rapid, ca nu sunt! Subscriu la ceea ce spun aici sufletistii suporteri legati pe viata de spiritul visiniu, ca si AFC a avut un rol anul trecut, imens, tot respectul ! Regret enorm ceea ce suntem azi, dar hao sa incercam sa fim lucizi si sa alegem cu mult discernamant ceea ce este bine pentru noi, un singur Rapid, o singura inima a suporterilor ! Si hai sa ne aducem toti aportul, si voi, 1923 ! Vorbiti mai mult despre acest deziderat si faceti-o cu pasiune sau renuntati ! Astept articolele despre AFC si FNG, vreau sa vad pe ce se bazeaza si unde cred ei ca vor ajunge ! Multumesc Pancu, multumesc Nico, Burca, Schumacher, Sumi, Sapu, Ienci ! Multumesc Dl Tudorache, Dan Filoti de la Digi. Si baieti, pe toti rapidistii va iubesc la nesfarsit, mi-a lipsit enorm Rapidul si voi si mai mult ! Ne vedem la meciuri !!!

 28. Daca vrei sa te ocupi de oferirea stirilor despre celelalte echipe care poarta numele Rapid, spune-ne si-ti facem cont de editor si categorie speciala.

 29. De moment Academia Rapid detine dreptul de-a folosi sigla si palmaresul originale
  Asa ca asta e Rapidul. Cu el vom merge mai departe. Deocamdata doar inchiriate dar detine capital si sigur va castiga licitatia
  Pancu, Nico, Burca si Sumi s-au alaturat proiectului pentru ca sunt siguri ca va avea viitor. Celelalte doua entitati se vor desfiinta la fel ca si miscarea. Asa ca FORTA ACADEMIA RAPID. Vom fi mai puternici ca niciodata

 30. Acuma nici nu trebuie sa negam chiar totul ! Si Manoliu a avut un rol pozitiv in mentinerea spiritului rapidist la o cota acceptabila ! AFC Rapid si Miscarea ne-au intretinut sperantele ca Rapid nu se va desfiinta ! Acum insa proiectul Tudorache este cel mai viabil si-ar trebui sa aderam toti pentru a incuraja , proiectul , investitiile suporterii . Asa vor veni si banii mai usor , rezultatele pe cale de consecinta ! Forzza Rapid !

 31. Deja se lucrează la un nou sait și speram ca fff curind sa fie gata pt a INFORMA CORECT CEEA CE SE VREA ȘI CEEA CE SE FACE CU RAPID BUCUREȘTI .

 32. errare humanum est , perseverare diabolicum !!
  am incercat sa va acord circumstante atenuante ,dar deja e rea vointa (diabolicum)
  dragos ,am crezut ca dati inapoi , dar voi insistati in a incerca de a induce in eroare.
  priviti reactiile majoritatii pe acest sait !
  tot timpul il citati pe mititelu , asta pentru cei care nu au suficienta minte
  acest om a distrus craiova maxima si in loc sa dispara , continua sa bata capul la oameni, in speranta desarta ca va fi despagubit si ca o va lua de la capat
  asta dorim pentru rapid ? sa continuam sa bintuim ani de zile prin ligile 4-5 la nesfirsit pentru visele lui manoliu sau ale voastre ?
  realitatea este ca majoritatea oltenilor il injura si il blestema .
  majoritatra publicului sustine noua craiova („clona”) care a inflorit si care a ajuns si in cupele europene , in timp ce un „nebun” bintuie de colo colo si inca mai da sfaturi si la altii
  sinteti de rea credinta si in ziua in care va exista un alt sait (de exemplu al academiei rapid) nimeni nu se va mai uita la voi
  deocamdata mai puteti sa va faceti de cap din lipsa de concurenta , dar dupa 1 septembrie infringerile la scor (care deja au inceput in meciurile amicale ) vor face de ris definitiv facatura lui manoliu
  realitatea e clara : daca proiectul „academia rapid”reuseste 90% din suflarea rapidista va subscrie din tot sufletul
  daca nu , va trebui sa uitam ca a existat cindva un fenomen numit rapid

 33. E de domeniul evidentei ca si celelalte entitati se vor desfiinta din lipsa de mijloace financiare. Nu vor putea accede la resursele nici unui potential investitor. Investitorii baga bani tot acolo unde exista macar un start-up de luat in seama. Unde persista orgolii prostesti, este clar ca minte prea mult nu exista… si spuneti voi, frati intru iubirea pentru RAPID, ce investitor serios isi arunca banii? Si mai rau ar fi daca n-ar fi vorba doar de orgolii ci pur si simplu, de vanzare. Suntem noi siguri ca fiind evidenta lipsa de potenta financiara pentru reinvierea si sustinerea RAPIDULUI pe mai departe, cei ce acum se incapataneaza sa spuna si sa arate ca EI sunt RAPIDUL, nu sunt decat niste instrumente in mainile celor care de-a lungul anilor au luptat serios pentru distrugerea a tot ce inseamna RAPID? SA GANDIM LIMPEDE…

 34. Felicitări…. Felicitari….. timpul va decide care este calea corecta pentru noi toți….. Și care echipa va rezista, care echipa va cumpăra brendul Rapid și tot ce înseamnă acest lucru… important este sa fiți echidistanti și sa tratați cu aceeași atenție informativa toate cele 3 echipe, deoarece sunteți singurul izvor de informație rapidista.

 35. multi de la afc rapid au plecat la rapidul primariei in frunte cu domnul iosif ! cum isi explica manoliu plecarea asta masiva ?

Comments are closed.