Rapid

Primul amical: ACS Corbeanca – Rapid 1-7

Rapid a jucat sâmbătă, de la 18:30, un amical la Corbeanca, pe terenul de antrenament al formaţiei ACS Corbeanca. Giuleştenii s-au impus cu un categoric 7-1. Asta în ciuda faptului că Rapid nu s-a putut baza pe mai mulţi titulari din sezonul trecut. Practic, oficial, pregătirea pentru noul sezon nu a început. În condiţiile în care nici la nivelul băncii tehnice şi cu atât mai puţin la nivelul lotului de jucători, situaţia nu este bătută în cuie.

Rapid, primul meci din 2017-2018

Între 15 şi 20 iulie este de aşteptat să se contureze staff-ul tehnic al Rapidului, dar să revină la antrenamente şi toţi jucătorii care, din varii motive, nu au putut ajunge în această perioadă. Deocamdată, de destinele echipei se ocupă Andrei Anghel Constantinescu. Revenind însă la partidă, chiar dacă nimic nu e conturat momentan, putem spune că aceasta este prima partidă pe care Rapid o joacă în sezonul 2017-2018. Iar scorul ne-a încântat. Reuşit şi datorită discursului motivaţional din vestiar pe care îl prezentăm mai jos.

Primul unsprezece folosit de Rapid: Dragne – Neagu, Panait, Costache, Dumitru – Berechet, Mitea, Munaf, Stancu – Bărbălău, Petre

Pe parcursul partidei au fost rulaţi mai mulţi jucători, mulţi veniţi în probe. Jocul a avut trei reprize. Printre marcatorii Rapidului s-au numărat Stancu (2), Berechet şi Brăileanu

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Rapidul s-a distrus din interior. Din orgolii, din interese, din lacomie. Deci, din prostie! De la Lucescu incoace, este tot mai putina inteligenta si educatie pe langa aceasta echipa.

  2. Asa cum ziceam zilele trecute: dupa stirile cu sprijinul primariei, se pare ca deja incep sa apara unii/altii cu miros fin la lovele. Din pacate nu cred ca ne mai revenim….ca echipa. As vrea sa fiu contrazis de ce va urma, dar nu prea se intrevede ceva bun.
    La Rapid nu se poate ca la altii, care s-au organizat, s-au scuturat de lichele, au lasat orgoliile deoparte si acuma sunt deja in L3( vezi Farul, Petrolul, U Cluj….etc ).

  3. Situaţia este departe de a fi clară şi definitivată, discuţiile continuă. Vă vom ţine la curent în momentul în care lucrurile se oficializează.

  4. De ce l- ați dat afara pe Iosif? Iar încep jigodismele? Echipă blestemata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.