Andrei Nemuc se operează la ligamentele încrucişate

andrei nemuc
Andrei Nemuc se va opera

Finalul meciului Rapid – Unirea Dobroeşti 9-1 a fost jucat de Rapid în zece oameni. Nu din cauza vreunei eliminări, ci fiindcă Andrei Nemuc a ieşit accidentat. Mijlocaşul lui Mihai Iosif a fost faultat şi nu a mai putut păşi. Era clar că are probleme la genunchi, a trebuit să stea cu piciorul imobilizat o perioadă. Acesta era însă umflat, iar RMN-ul decisiv nu l-a putut face decât peste câteva săptămâni de la lovitură. Din păcate, verdictul a venit dur: ruptură de ligamente încrucişate.

Absenţă îndelungată pentru Andrei Nemuc

Tip de accidentare care necesită operaţie, dar şi o lungă perioadă de repaos. În jurul a şase luni. Fapt pentru care, probabil, Andrei Nemuc va mai fi apt de joc la capacitate normală abia la începutul lui 2018… Poate, totuşi, recuperarea va fi una mai rapidă. Noi aşa sperăm! Până atunci însă, îi dorim însănătoşire grabnică! Nemuc a jucat 12 partide în acest sezon pentru Rapid.

Sursa foto: sportb.ro

2 COMENTARII

  1. […] Andrei Nemuc a jucat la Rapid în sezonul trecut. Spre finalul său s-a accidentat însă grav la genunchi. A necesitat operaţie la ligamente şi o lungă perioadă de recuperare. Cum la Rapid resursele financiare sunt limitate, Andrei a plecat. El s-a înţeles cu Carmen, din al cărei proiect va face parte. Mai ales că cei de la clubul nou reînfiinţat sunt cei care se ocupă de recuperarea mijlocaşului de 20 de ani. Evident, Andrei Nemuc a fost prezent la partida dintre noua sa echipă şi Rapid, scor 2-2. […]

  2. RMN platit de PARINTI OPERATIE PLATITA DE PARINTI Oare merita sa risti sa joci la RAPID chiar daca ai singe VISINIU ?