Florin Andone, peste Ronaldo şi Messi!

florin andone
Florin Andone a rupt plasa adversa

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Atacantul de 23 de ani este primul român de la Gabi Balint, în 1992, care punctează în patru partide consecutive în campionatul spaniol. Iar prestaţia sa împotriva bascilor i-a adus prezenţa în echipa ideală a etapei. Mai mult decât atât, fostul golgheter al Cordobei a intrat în atenţia presei iberice. Care scrie la superlativ de internaţionalul român. Cotidianul AS a descoperit chiar că există un capitol la care Andone stă mai bine decât cele două mari staruri din La Liga, Messi şi Ronaldo. Este vorba de eficienţa şuturilor.

Rivalizează cu Ronaldo, Messi şi Bale!

Astfel, cu 32 de şuturi pe poartă în acest sezon, Andone ocupă locul 4 în La Liga, după Ronaldo (57), Messi (37) şi Gareth Bale (35). Totuşi, cele 32 de baloane trimise pe spaţiul porţii de român reprezintă 62,5% din totalul şuturilor sale la poartă. Din acest punct de vedere, fotbalistul lui Depor stă mai bine decât Messi (56,8%) şi CR7 (47,4%). Nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist din la Liga în luna noiembrie, Florin Andone încearcă acum să egaleze şi să depăşească un record al clubului la care joacă. Cu patru meciuri la rând în care a marcat, românul a plecat în urmărirea lui Bebeto şi Lucas Perez, cei care au înscris pentru La Coruna în şapte etape consecutive.

 

2 COMENTARII

  1. Domnule admin, zi-mi si mie te rog, de ce blochezi site-ul pt cateva zile, ca unii sa isi faca cont? De ce abuzezi in halul asta? Mie mi-e drag 1923.ro dar nu vreau sa imi fac cont, pur si simplu.