Victor Angelescu

Foto: fcrapid.ro

Victor Angelescu a devenit o figură marcantă în fotbalul românesc, mai ales prin implicarea sa la clubul Rapid București, marcând o schimbare semnificativă în managementul acestuia și fiind văzut ca un nou început pentru Rapid. Decizia lui Angelescu de a prelua Rapidul a fost influențată în mare măsură de pasiunea sa pentru fotbal​.

Victor Angelescu, co-fondator și partener de management la VR BUSINESS CAPITAL SA, este o figură cunoscută în lumea afacerilor din România. Cu o experiență vastă în domeniul financiar și de investiții, Angelescu a jucat un rol cheie în dezvoltarea și implementarea strategiilor financiare la VR BUSINESS CAPITAL SA, contribuind semnificativ la identificarea și realizarea principalelor achiziții ale firmei și asigurându-se că agenda strategică a VR Capital este executată eficient​​.

Anterior, Angelescu a ocupat poziția de Președinte al Consiliului de Administrație la APS Consumer Finance S.A. (fostă APS Consumer Finance IFN S.A.) timp de 11 ani și a deținut funcția de Director General timp de 9 ani. A avut, de asemenea, un rol de conducere la APS Recovery și a fost Chief Regional Officer și membru al Consiliului de Administrație la APS Holding S.A. Experiența sa anterioară include și o poziție de conducere la Serraghis Asset Management S.A. (fosta Asset Leasing IFN S.A.)​​.

Formarea sa academică include un Bachelor of Laws de la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București și educația anterioară la Tudor Vianu National College of Computer Science. Expertiza sa în managementul portofoliilor și în sectorul bancar este larg recunoscută în industrie​​.

Victor Angelescu este, de asemenea, interesat de diverse domenii, printre care se numără dezvoltarea copiilor, sănătatea și educația. Prin activitatea sa profesională și interesele sale, Angelescu a contribuit semnificativ la dezvoltarea sectorului financiar din România​​.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.