Săriți, s-a furat culoarea violet!

O asociație a suporterilor argeșeni reproșează ”oficial” Rapidului că a evoluat într-un echipament de deplasare alb-violet. Nuanțe care sunt, nu-i așa?, pe vecie ale piteștenilor. Niște oameni constituiți într-o asociație, legală, firește, emit un comunicat. Semnat de președinte și de secretar, așa cum trebuie, cum scrie la carte. „Asociația FC Argeș 1953 Vulturi Alb-Violeți”. SăContinue reading „Săriți, s-a furat culoarea violet!”

La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))

Ion Răileanu, secretarul asociației „FC Argeș 1953 VAV”, cea care a amenințat cu tribunalul clubul Rapid pentru că a folosit culorile alb-violet în acest sezon, rămâne tare pe poziții și spune că giuleștenii nu au dreptul să utilizeze combinația respectivă pe echipamentele de joc. În plină pauză competițională, o știre surprinzătoare a captat atenția înContinue reading „La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))”

La Pitești, lumea a luat-o razna! Află de ce este acuzat Rapid!!!

Pentru că Rapid a jucat pe data de 10 septembrie 2021 la Arad cu UTA într-un echipament având culorile alb și violet, Asociația FC Argeș 1953 Vulturii Alb-Violeți a trimis notificări către Rapid, către FRF, LPF și către postul de televiziune. Combinația de culori se află sub protecția mărcii combinate individuale și exclusive ”Fotbal ClubContinue reading „La Pitești, lumea a luat-o razna! Află de ce este acuzat Rapid!!!”

EXCLUSIV | Nu e problemă de război la Clubul Aristocratic Rapid

Nici măcar nu apucase să-și strângă Valy Caciureac lucrurile din biroul din care fusese dată afară în stil socialist, că unul dintre capii Clubului Aristocratic Rapid se pregătea să-l primească cu brațele deschise pe nou numitul președinte, Costin cumva sau Cosmin, că deja nu mai găsim cum îl chema. Informațiile 1923.ro spun că acesta, capul,Continue reading „EXCLUSIV | Nu e problemă de război la Clubul Aristocratic Rapid”

Dinu Vamă, pe urmele lui Father Chicken cu aberațiile: „De ce nu vine Puiu Ionescu?”

Dinu Gheorghe a avut un mesaj dur pentru conducătorii Rapidului, chiar înaintea derby-ului cu fcsb! Fostul conducător din Giulești nu înțelege de ce sunt ocolite legendele clubului. Dinu Gheorghe susține că jucătorii reprezentativi din istoria Rapidului n-ar trebui să lipsească la marile meciuri din Liga 1, așa cum sunt mai ales cele cu fcsb șiContinue reading „Dinu Vamă, pe urmele lui Father Chicken cu aberațiile: „De ce nu vine Puiu Ionescu?””

Rapid – fcsb | Duckadam arată iar că se pricepe la fotbal cum ne pricepem noi la fier beton

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, crede că trupa lui Dinu Todoran nu va avea emoții în acest derby și a explicat și de ce. “Aştept un stadion plin, cât va permite legea. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli că i-au provocat pe cei de la fcsb şi prevăd oContinue reading „Rapid – fcsb | Duckadam arată iar că se pricepe la fotbal cum ne pricepem noi la fier beton”