Mihai Iosif, lăudat de un antrenor din Liga 1: „Întruchipează perfect povestea Rapidului”

Mihai Iosif, apreciat. În urma victoriei cu Dinamo, Alexandru Pelici a discutat despre jocul prestat de echipa sa, dar şi despre parcursul altei formaţii noi promovate, Rapid. CS Mioveni a reuşit să obţină a doua victorie de la revenirea în Liga 1, luni seara, în Ştefan Cel Mare. Băieţii pregătiţi de Pelici au reuşit săContinue reading „Mihai Iosif, lăudat de un antrenor din Liga 1: „Întruchipează perfect povestea Rapidului””

BREAKING NEWS | fcsb a schimbat secundul! Iordănescu în locul lui Todoran. Cine urmează?

După umilința pe care fc fcsb a trăit-o cu Rapid, șeful absolut de la club, Gigi Becali, și-a luat un nou adjunct. De data aceasta este Edi Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. Chiar dacă ei vorbesc de clauze, de nebăgat la echipă, de etc, noi nu facem altceva decât să râdem copios și să facemContinue reading „BREAKING NEWS | fcsb a schimbat secundul! Iordănescu în locul lui Todoran. Cine urmează?”

Sumudica a facut show la conferinta de presa: „Ma duce bibilica!”

Marius Șumudică a făcut iar spectacol, de această dată după victoria obținută de CFR Cluj cu FC U Craiova, scor 3-2. Antrenorul a remarcat jocul ofensiv al clujenilor și a punctat, în stilul caracteristic, că echipa nu ajunge întâmplător la finalizare. În plus, n-a uitat că echipa sa a avut un penalty clar. „Ce emoțiiContinue reading „Sumudica a facut show la conferinta de presa: „Ma duce bibilica!””