Dezvăluiri colosale! Soția lui Valerii Moraru voia să facă echipa la Rapid: se considera expertă!

Ovidiu Burcă a vorbit despre mandatul pe care l-a avut la Rapid în 2015 și a dezvăluit lucruri incredibile despre familia Moraru, cea care a băgat clubul în faliment. Nu doar că erau niște manageri catastrofali, dar toți Morarii se credeau experți în ale fotbalului, iar peste antrenor se băga, cel mai des, soția luiContinue reading „Dezvăluiri colosale! Soția lui Valerii Moraru voia să facă echipa la Rapid: se considera expertă!”

Incredibil, Săpunaru înțepat de un fost secund al lui Gigi Becali!

Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru, după ce mai mulți oameni din fotbalul românesc au contestat faptul că fundașul central n-a fost convocat la echipa națională a României. Cristi Săpunaru a avut un început de sezon foarte bun cu Rapid, dar fundașul grupării din Giulești nu a intrat în planurile lui Mirel Rădoi pentruContinue reading „Incredibil, Săpunaru înțepat de un fost secund al lui Gigi Becali!”

NEWS ALERT | Un fost antrenor atac la Șumudică: „Și maseurul îi califica!”

Marius Șumudică, criticat de un fost antrenor de fotbal! CFR Cluj este la un pas de eliminarea din play-off-ul Europa League după umilinţa de la Belgrad din manşa tur a duelului cu Steaua Roşie, scor 0-4. Marius Şumudică, antrenorul CFR-ului, nu a găsit formula magică pentru meciurile din străinătate, astfel că echipa sa nu aContinue reading „NEWS ALERT | Un fost antrenor atac la Șumudică: „Și maseurul îi califica!””