Femei frumoaseRapidistele noastre frumoase

Te-ai fi asteptat la orice din partea ei, dar numai la asta nu! Ce a putut sa puna Roksana pe insta

Roksana Gantova, rapidista din Bulgaria care face ravagii pe Insta cu pozele pe care le publică, a făcut un gest incredibil care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Roksana a publicat o fotografie cu ea complet îmbrăcată, luându-i prin surprindere pe urmăritorii săi.

Roksana Gantova, o bulgăroaică de 35 de ani, a devenit un simbol al pasiunii transfrontaliere pentru fotbal. Născută în Bulgaria, dar cu studii în România, Roksana a descoperit iubirea pentru Rapid într-un mod aproape poetic.

Prima Întâlnire cu Rapidul

Acum opt ani, pe vechiul stadion Lia Manoliu, Roksana a pășit pentru prima dată la un meci al Rapidului. A fost dragoste la prima vedere: „Am fost pe fostul stadion Lia Manoliu și, pur și simplu m-am îndrăgostit de acest club”, își amintește ea. De atunci, Rapidul a devenit o parte inseparabilă din viața ei, mergând la meciuri în tribuna a doua, un loc unde pasiunea pentru fotbal se simte la intensitate maximă.

„Rapid este Universal!”

Roksana nu este româncă, dar acest detaliu nu o împiedică să simtă o conexiune profundă cu clubul din Giulești. „Puterea de atracție pe care acest fenomen, că nu îi pot spune doar club, o are este fantastică”, spune ea. Rapidul, pentru ea, este mai mult decât un club de fotbal; este un fenomen care depășește granițele naționale și lingvistice, unind oameni din diferite colțuri ale lumii prin pasiunea pentru sport. „Mi se face pielea de găină ori de câte ori merg acolo”, mărturisește Roksana, capturând esența a ceea ce înseamnă să fii un suporter adevărat.

O Prezență Strălucitoare pe Instagram

Pe lângă pasiunea ei pentru fotbal, Roksana este o vedetă pe Instagram. Cu fotografii care îi lasă pe fani cu gura căscată, ea demonstrează că pasiunea pentru sport poate merge mână în mână cu eleganța și stilul personal. Fiecare postare este o celebrare a frumuseții și a dragostei pentru Rapid, un club care transcende simpla afiliere sportivă, devenind o parte integrantă a identității ei.

Urmărește-o pe Roksana

Pentru cei care doresc să urmărească aventura ei fotbalistică și stilul de viață, Roksana este activă pe Instagram, unde împărtășește cu fanii săi fragmente din viața sa colorată și plină de pasiune pentru Rapid. Prin postările ei, Roksana nu doar că aduce o nouă dimensiune comunității de suporteri, dar demonstrează și că fotbalul este un limbaj universal care unește oameni din toate colțurile lumii.

Concluzie

Povestea Roxanei Gantova este o dovadă a puterii sportului de a uni și de a inspira. Ea reprezintă spiritul internațional al fotbalului și pasiunea neștirbită pentru un club care a depășit granițele naționale. Roksana Gantova nu este doar o suporteriță a Rapidului, ci un ambasador al culturii și pasiunii fotbalistice într-o lume din ce în ce mai conectată.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Ei da ! Am ajuns și noi în rândul lumii ! Ce, doar GPS să arate pațachine dezbrăcate ? Bravo băieți, tot înainte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.