Femei frumoaseRapidistele noastre frumoase

Roksana Gantova, Rapidista din Bulgaria ale carei poze fac ravagii pe Instagram

Roksana Gantova, o bulgăroaică de 35 de ani, a devenit un simbol al pasiunii transfrontaliere pentru fotbal. Născută în Bulgaria, dar cu studii în România, Roksana a descoperit iubirea pentru Rapid într-un mod aproape poetic.

Prima Întâlnire cu Rapidul

Acum opt ani, pe vechiul stadion Lia Manoliu, Roksana a pășit pentru prima dată la un meci al Rapidului. A fost dragoste la prima vedere: „Am fost pe fostul stadion Lia Manoliu și, pur și simplu m-am îndrăgostit de acest club”, își amintește ea. De atunci, Rapidul a devenit o parte inseparabilă din viața ei, mergând la meciuri în tribuna a doua, un loc unde pasiunea pentru fotbal se simte la intensitate maximă.

„Rapid este Universal!”

Roksana nu este româncă, dar acest detaliu nu o împiedică să simtă o conexiune profundă cu clubul din Giulești. „Puterea de atracție pe care acest fenomen, că nu îi pot spune doar club, o are este fantastică”, spune ea. Rapidul, pentru ea, este mai mult decât un club de fotbal; este un fenomen care depășește granițele naționale și lingvistice, unind oameni din diferite colțuri ale lumii prin pasiunea pentru sport. „Mi se face pielea de găină ori de câte ori merg acolo”, mărturisește Roksana, capturând esența a ceea ce înseamnă să fii un suporter adevărat.

O Prezență Strălucitoare pe Instagram

Pe lângă pasiunea ei pentru fotbal, Roksana este o vedetă pe Instagram. Cu fotografii care îi lasă pe fani cu gura căscată, ea demonstrează că pasiunea pentru sport poate merge mână în mână cu eleganța și stilul personal. Fiecare postare este o celebrare a frumuseții și a dragostei pentru Rapid, un club care transcende simpla afiliere sportivă, devenind o parte integrantă a identității ei.

Urmărește-o pe Roksana

Pentru cei care doresc să urmărească aventura ei fotbalistică și stilul de viață, Roksana este activă pe Instagram, unde împărtășește cu fanii săi fragmente din viața sa colorată și plină de pasiune pentru Rapid. Prin postările ei, Roksana nu doar că aduce o nouă dimensiune comunității de suporteri, dar demonstrează și că fotbalul este un limbaj universal care unește oameni din toate colțurile lumii.

Concluzie

Povestea Roxanei Gantova este o dovadă a puterii sportului de a uni și de a inspira. Ea reprezintă spiritul internațional al fotbalului și pasiunea neștirbită pentru un club care a depășit granițele naționale. Roksana Gantova nu este doar o suporteriță a Rapidului, ci un ambasador al culturii și pasiunii fotbalistice într-o lume din ce în ce mai conectată.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Normal că numai RAPIDUL poate influențe/schimba/ transforma și lega destine indiferent de cultură, educație sau profil, pentru că numai la acest club găsești ceea ce-și dorește orice iubitor al fotbalului și orice om căreia viața îi este dragă indiferent la ce cote este trăită! Ce să facă pe ghencea să învețe să behăie, sau în ștefan cel mare să învețe legile curculației, singurul club ce deține UNIVERSALITTEA este RAPIDUL și asta datorită acelui spirit unic și talent propriu de a trăi fiecare moment la limită, o limită pe care o depășește cu fiecare etapă, cu fiecare suporter ce îndură totul, suportă totul și se bucură într-un fel ce face geloase orice alte echipe/galerii din lume. RAPIDUL înseamnă un fanatism inteligent, seducător care atunci când ajunge în punctul maxim face ca erupția unui vulcan să pară o banală pocnitoare de hârtie, de aceea nici nu mă miră atracția pe care o exercită oricui ar ajunge pe stadionul GIULEȘTI!
    Și ca exemplu îmi amintesc o întâmplare celebră când au venit niște ziariști englezi sa o vadă pe steaua ptr că urma meciul, mi se pare, cu Middlesbrough, și au fost și pe GIULEȘTI și în loc să scrie despre steaua au scris despre RAPID și atmosfera fantastică din GIULEȘTI, deci dacă englezii care sunt obișnuiți cu suporteri înfocați și tot felul de coregrafii au rămas impresionați și pur și simplu au considerat că este mai important să scrie despre RAPID și atmosfera făcută de suporterii echipei decât despre echipa cu care urmau să joace ai lor vă dați seama că pentru cineva poate mai puțin obișnuit cu fenomenul, Rapidul a lăsat o impresie ce va rămâne pentru restul vieții! Eu, unul, o cred și-mi pare bine că RAPIDUL este cunoscut și iubit în toată lumea! Mergeți pe orice stadion, pe Bernabeu, pe Stanford, pe Parc de Prince, unde vreți voi, nicio galerie nu se aude ca galeria RAPIDULUI, nicio galerie nu are dulceața noastră, de-aia avem cel mai frumos imn, de-aia RAPIDUL este cea mai frumoasă și iubită echipă, de-aia RAPIDUL este UNIVERSAL, MAGIC ȘI UNIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.