Alisha LehmannFotbal internațional

Incepe Campionatul Mondial de Fotbal feminin. Alisha Lehmann pregatita sa faca spectacol. Ana Maria Markovic lipseste

Televiziunea Română va transmite în direct, începând din data de 20 iulie, pe TVR 1 şi TVR 2, meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal Feminin 2023, scrie ziare.com.

Cele 25 de partide din cadrul turneului găzduit de Noua Zeelandă şi Australia vor fi comentate pentru TVR de Emil Hossu-Longin, Cristian Mîndru, Narcis Şelaru, Cosmin Bică, Bogdan Tomulică, Tudor Furdui şi Dragoş Bocanaciu.

Marea finală, din 20 august, va avea loc la Sydney. Partida va fi transmisă în direct pe TVR 1 şi va fi comentată de Bogdan Tomulică.

Campionatul Mondial 2023 va alinia la start 32 de echipe naţionale, iar anul acesta va doborî şi câteva recorduri. Evenimentul sportiv se desfăşoară în aceeaşi manieră ca turneul masculin, o dată la patru ani. Competiţia se va desfăşura timp de o lună, între 20 iulie şi 20 august şi va fi găzduită pentru prima dată de două ţări, Australia şi Noua Zeelandă. Naţionala Statelor Unite ale Americii, campioană en titre, îşi va apăra trofeul şi poate avea şansa să cucerească cea de-a treia Cupă consecutivă, după cele din 2015 şi 2019.

După ce în anii precedenţi, turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal Feminin se disputa cu 24 de echipe naţionale, anul acesta un număr record de 32 de ţări vor participa la ediţia găzduită la Antipozi, după modificările făcute de FIFA. Un record este legat şi de numărul de stadioane: zece arene, şase din Australia şi patru din Noua Zeelandă, care vor găzdui meciurile ediţiei.

Alisha Lehmann va fi prezenta si ne va incanta cu prestatia sa pentru nationala Elvetiei.

Din pacate, rivala sa la titlul de cea mai frumoasa fotbalista, Ana Maria Markovic, a ramas acasa. Nationala Croatiei nu a reusit calificarea la turneul final.

 

Este prezenta insa Alexia Putellas, detinatoarea Balonului de Aur.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.