Gigi BecaliRapid

Gigi Becali îl desconsideră pe Dan Sucu: „Nu dă bani cum dau eu sau altii”

Gigi Becali consideră că Dan Șucu încă nu deține rețeta financiară pentru a o transforma pe Rapid într-o putere a fotbalului românesc.

Patronul roș-albaștrilor are cuvinte de laudă despre Șucu, însă e de părere că suma pe care o vehiculează afaceristul de la Mobexpert e una incompatibilă cu aspirațiile unei formații care vrea titlul.

Becali a declanșat marți seară o adevărată lecție, în opinia sa, de a face afaceri în fotbal. Becali a mai dezvăluit și suma pe care o plătește pentru salarii.

„Șucu nu dă bani așa. Bine, nu că nu are, dar nu dă bani cum dau eu sau alții. El o ia pe chestiuni de eficientizare, că poate dă nu știu cum. El crede că așa merge la fotbal, că o iei pe 7 lei și o dai pe 8 lei.

La fotbal, iei mobila pe 7 lei și o dai pe 0 lei. Eu am înțeles că el a spus că vor să investească 6 milioane în 3 ani, adică 2 milioane pe an. 2 milioane pe an e fleac! Noi fără să investim cheltuim 2 milioane numai pe salarii. El crede că 6 milioane în trei ani sunt mulți bani. Nu sunt mulți bani! Bine, el nu știe ce înseamnă fotbalul, deși e om de calitate.

Plus de asta, e un club la care are foarte mare influență galeria. Iei 7 goluri, cântă galeria, mulțumește… asta nu e în regulă”, a declarat Gigi Becali, la Playsport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Normal ca nu baga bani ca prostu! Stiu eu pa unu priceput care a bagat milioane de euro in ultimul a deceniu si a luat taman jumatea lui cinci. Ghicititi cine e?

  2. Bate campi. S-a spus clar ca bugetul pentru sezonul urmator va fi 8 – 10 mil. Euro. Este drept ca din astia vor mai plati datorii din urma de aproape 1 milion Euro. Daca mai adunam si cele 2 mil. Euro platite deja, sunt 3 milioane platite pentru smecheriile altora. Nu stiu daca ar putea fi dati in judecata pt recuperarea banilor.

  3. Gigi o fi cum o fi dar stie ce inseamna rulajul de bani in fotbal. A si castigat dar a si bagat la greu. Risc mare

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.