Diverse

Retardații de la T2, mesaj suburban la adresa unui nume sfânt

Gigi Corsicanu, Gheorghe Dungu, Gheorghe Scurțu… și lista de nume de rapidiștii pe care îi cheamă Gheorghe, poate continua la nesfârșit.

Mii, zeci de mii de rapidiști, poartă acest nume sfânt pe care românii îl sărbătoresc in fiecare an la 23 aprilie.

Să afișezi „M**e Gheorghe, oricare ai fi”, ca suporter rapidist, nu înseamnă nimic altceva, decât retard in stare avansată.

E ceva cu ce acea brigada, totalmente separata de Peluza Nord Rapid București, fără nicio legătură cu Galeria Rapidului, ne-a obișnuit din plin în anii de tristă amintire din istoria Rapidului.

Acei oameni care meci de meci afișează simboluri fasciste fara ca nimeni să-i deranjeze, acei oameni care au dat societății un om condamnat la 14 ani de închisoare pentru uciderea unui copil de 18 ani, au reușit să strice imaginea Galeriei Rapidului și să facă Giuleștiul de râs încă o dată.

Acești retardați trebuie urgent puși la colț, nu numai prin prisma faptului că l-au înjurat și jignit pe Gigi Corsicanu, (Gheorghe, oricare ai fi, îl vizează și pe el), ci și datorită faptului că T2 vs Peluza Nord nu mai trebuie sa existe niciodată pe Giulești. Daca ești brigada, du-te alaturi de frații tăi în Peluza Nord și ne asumăm împreună și bune și rele! De ce vrei sa fii separat de ei, in perioada cea mai frumoasa din istoria recentă a Rapidului?!

Rapidiștii și restul lumii trebuie sa faca diferența clara intre Peluza Nord și ce fac acesti imbecili cu coeficient de inteligenta subunitar!

📸 ProSport.ro

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. „Muie” ….nu are nici o treabă cu „a fi subtil”. Dacă tot ți-ai asumat să transmiți , transmite cu nume , direct. Nu cu prenume , care îl poartă mulți alții. Iar „partea cealaltă” , cu „retardații de la T2” , iar nu este în regulă. Sunt abonat la T2 , sector 113, nu am nici o treabă cu bannerul afișat și în nici un caz nu sunt retardat. Vă dați macho și unii și alții , dar cu asumarea e mai greu. Spune direct, cu nume și prenume , când ai de spus ceva. Respect tuturor rapidiștilor care respectă RAPIDIȘTII !!!
  HAI GIULEȘTINA !!!

 2. @donluciano, retardați sunt toți cei care rezonează cu acest mesaj imbecil. Să spui „muie Gheorghe, oricare ai fi”, înseamnă să jignești zeci de mii de rapidisti care poarta acest nume. Daca te simți, e problema ta. Eu mă refeream strict la cei care au afișat mesajul. PS: Am foarte multi prieteni care stau la T2 și sunt în asentimentul meu!

 3. Doar ca o paranteza pentru autorul acestui articol care doreste sa para o persoana cu capul pe umeri si picioarele pe pamant si totodata se crede si jurnalist probabil: Cand pui un titlu ca “Retardatii de la T2” jignesti o foarte mare masa de rapidisti care au stat si stau la tribuna a 2 a si care nu au avut nici cea mai mica legatura cu banner-ul respectiv..sa intelegem oare ca doar la peluza nord sunt oameni normali in Giulesti? Restul fiind retardati? Sau poate retardatul suprem a semnat acest articol?

 4. @Octavian, numele de sfânt care da titlul acestui articol se referă la Sfântul Gheorghe.

  @cei care apreciază mesajul: După ce scrii „Muie Gheorghe, oricare ai fi”, daca vii apoi și zici că te-ai referit doar la câțiva dintre cei care poarta acest nume, înseamnă că am fost blând cand am folosit cuvântul „retard”.

 5. @Donluciano & co.
  Nu fiti idioti! Trece-ti cu vederea incidentul de la Ovidiu, stiti bine ca nu ar fi incaput toti rapidistii in micul stadion de acolo. Locuri libere erau putin peste 5% din capacitate dar nu suficient de multe. Respect galeriei pentru ca membrii ei au fost solidari unii cu altii. Si apropo, nici un Gheorghe fie el Corsicanu, Dungu, Butoiu, Becali sau Hagi nu e sfant, insa un asemenea mesaj ca cel afisat la T2 este cu adevarat cretin desi s-a vrut a fi subtil.

 6. Cel mai bun mesaj din istoria Rapidului, adresat unui fost puscarias care acum e presedinte la echipa care nu ne-a primit pe stadion si unui fost mare jucator, actualmente blatist de cariera impreuna cu machidonul oier care ghici ce? Are acelasi nume. Retardati si rau voitori sunt cei care au scris acest articol in care ataca alti rapidisti si se fac pres in fata celui mai mare analfabet functional din fotbalul romanesc. Respect Radicals!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.