Rapid

Dan Alexa a vorbit despre ce se intampla la Rapid: „Au rețeta succesului! Este excepțional”

Dan Alexa a discutat despre situația din play-off-ul Superligii într-un interviu pentru prosport.ro, iar antrenorul de la Brașov este convins că Rapid este echipa care a găsit rețeta succesului după implicarea lui Dan Șucu.

În ciuda faptului că „giuleștenii” nu au reușit să învingă în primele două runde din play-off și au obținut două rezultate de egalitate, 1-1 cu Farul Constanța și 2-2 cu CFR Cluj, Alexa susține că formația „vișinie” traversează un moment excelent și va conta în bătălia pentru campionat până la final.

Rapid mi se pare ca are cheia succesului. Ca are rețeta succesului. Stadion nou, cea mai frumoasă galerie din România în momentul ăsta, atmosferă excepțională, antrenor foarte bun, investitor care vine din mediul privat ceea ce este o raritate pentru că sunt puține echipe care mai au genul ăsta de investitori.

Au un patron Șucu care are foarte multă experiență în a organiza o societate. Tot ce se întâmplă în momentul ăsta la Rapid este excepțional. Rapid se bate la titlu anul acesta. Că au pierdut puncte, că nu au pierdut puncte, Rapid se bate la titlu. Poate nu e foarte ofensiv Adrian Mutu, dar are un joc echilibrat. Au și siguranță în apărare și pun probleme și în atac”, a spus Dan Alexa, pentru sursa citata.

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.