Rapid

Dan Alexa a vorbit despre patronul Dan Sucu: „Este incredibil ceea ce face!”

Fost jucător şi antrenor la Rapid, Dan Alexa (43 de ani) laudă investiţiile lui Dan Şucu în Giuleşti şi e de partea omului de afaceri criticat de fani pentru lipsa transferurilor din această iarnă, scrie primasport.ro.

„Cred că este cârcota unor oameni care nu au ce face. Până acum toată lumea îl ridica în slăvi pe Şucu.
În afară de FCSB, Rapid e echipa care a plătit sume de transfer, i-au luat pe Ciobanu, Ştefan, Costache şi Dugandzic.
Acum nu au cum să dea milioane de jucători, dar ce se întâmplă la Rapid e un mare plus. Eu am fost acolo, am antrenat în perioade critice şi ştiu mersul. Ce se întâmplă la Rapid e incredibil.
Au reţeta succesului: stadion, suporteri, echipă care a fost pe primul loc. Şucu e garantul. A făcut o bază incredibilă la Coresi, face paşii corecţi. Eu sunt extaziat ca orice suporter al Rapidului că un om ca Şucu a venit la Rapid. Investeşte în academie, creează o bază sportivă, îi ia lui Mutu ce jucători vrea. Nu-l poate lua pe Enzo Fernandez. Pe cine să aducă? Cine din România a făcut transferuri? Eu îl văd pe Şucu foarte serios în afaceri, ştie piaţa şi nu vrea să facă greşelile lui Gigi Becali.
El şi Angelescu îşi calculează bine paşii, Angelescu şi Mutu se ocupă de transferuri. Aici e de urmărit, pentru că nu ştiu care e discuţia acolo. Dar să vorbim de Şucu că nu bagă bani e o utopie.
Când au dispărut Iancu, Mititelu, Copos, toată lumea care-i înjura i-a plâns de milă. Eu trăiesc exemplul de la Timişoara. Ştiţi cât îl regretă pe Iancu?
Aud că au nenorocit fotbalul românesc. Eu ştiu că George Copos plătea salarii de 50.000 de euro pe lună, Mititelu şi-a dus toată averea în cap. Oameni care au băgat bani.
Că nu au fost cei mai corecţi oameni? Justiţia a decis. Fac o paralelă. Vine Şucu la Rapid şi e wow. Faptul că vine Şucu la Rapid e mană cerească. E punctul meu de vedere şi-l menţin până mor!”, a spus Alexa, vineri, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
Foto: Alex Paraschiv / fcrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Intr-adevar Alexa are un caracter frumos si asta conteaza cel mai mult, chiar daca nu cunoaste sensul cuvantului „utopie” 🙂

  2. In schimb cei care au parasit corabia la greu sunt niculae ( la astra)si sapunaru( la pandurii).

    Semn ca rapidismul tine pana la un orgoliu personal sau bani, poate ca daca ramaneau nu se ajungea la faliment.

    Un tricou original am avut si eu cu rapid, cu niculae, din sezonul uefantastic pe care l-am rupt in momentul im care Niculae a cerut falimentul clubului.

  3. Dan Alexa e unul dintre noi si are tot respectul nostru. stim cu totii ca a avut taria sa ramana la echipa in cele mai grele momente, parasind ultimul corabia care se scufunda. si a mai fost si Pancone unul dintre aceia trup si suflet pt Rapid ajutand jucatorii cu tot ce putea si el, de asemenea in momentele dificile prin care a trecut clubul nostru.

  4. Bravo DAN esti un om care gindeste ca un om venit din iarba si spui lucruri care le da peste nas unor comentatori care se pricep la fenomen dind cu gura. Eu as vrea sa vad comentarii si sa vad daca vreunul vine cu 1ron sa investeasca si pe urma sa vorbeasca.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.