Rapid
Reteta inedita pentru masa de Craciun
Iata o reteta inedita pentru masa de Craciun: Rulada de pui cu branza si fistic.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 100 g fistic
- 100 g branza feta
- 1 legatura de patrunjel
- 2 rosii
- 4 linguri de ulei de masline
- sare si piper dupa gust
Instructiuni:
- Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Se taie pieptul de pui in doua pe lungime si se sareaza si se pipereaza dupa gust.
- Se marunteste fisticul si se adauga branza feta, patrunjelul tocat si rosiile taiate cuburi.
- Se amesteca bine si se intinde compozitia pe fiecare jumatate de piept de pui.
- Se ruleaza fiecare jumatate de piept de pui astfel obtinand doua rulade.
- Se aseaza ruladele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei de masline.
- Se coace in cuptorul incins timp de 30-40 de minute, sau pana cand devin aurii si crocante.
- Se servesc calde, decorate cu frunze de patrunjel proaspat.