Rapid

Reteta inedita pentru masa de Craciun

Iata o reteta inedita pentru masa de Craciun: Rulada de pui cu branza si fistic.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 100 g fistic
  • 100 g branza feta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 rosii
  • 4 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Instructiuni:

  1. Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Se taie pieptul de pui in doua pe lungime si se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  3. Se marunteste fisticul si se adauga branza feta, patrunjelul tocat si rosiile taiate cuburi.
  4. Se amesteca bine si se intinde compozitia pe fiecare jumatate de piept de pui.
  5. Se ruleaza fiecare jumatate de piept de pui astfel obtinand doua rulade.
  6. Se aseaza ruladele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei de masline.
  7. Se coace in cuptorul incins timp de 30-40 de minute, sau pana cand devin aurii si crocante.
  8. Se servesc calde, decorate cu frunze de patrunjel proaspat.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.