Rapid

Presa maghiara lauda galeria Rapidului: „Jos Palaria!”

Presa maghiara lauda prestatia galeriei Rapidului prezenta la meciul pierdut de Rapid contra lui Gyor. Iata ce scrie site-ul gyorplusz.hu dupa meci ⬇️

Jos pălăria în fața fanilor echipei românești Rapid București, care nu numai că au fluturat steaguri și și-au încurajat cu entuziasm favoritele la meciul de handbal feminin cu Győr de sâmbătă seara, dar au făcut și curățenie în sectorul oaspeților de pe Audi Arena după meci.

Autorul acestor rânduri a fotografiat mai multe meciuri ale echipei naționale, ale cupei și campionatului de pe Audi Arena de la inaugurarea acesteia, în 2014, dar cei 300 de fani ai Rapidului sunt de departe cei mai entuziaști.

Cu sau fără victorie, chiar și la un sfert de oră după încheierea unui meci de mare calitate, fanii români își aclamau favoritele cu entuziasmul unui câștigător al Cupei Campionilor la handbal feminin.

Ei au reușit să ridice și mai mult factorul de simpatie, ridicând gunoiul la plecare. 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Chiar dacă Galeria Rpidului ar inventa elixirul nemuriri și o viata vesnic tanara, ar fi ciobani inculți,idioți care ar inventa stoparea vieți numai de dragul a fi împotriva lor
  Asta face diferența între un rapidist și alți
  Noi iubim viata, ei trăiesc prin urã

 2. @ una vorbim, alta fumam
  Esti incantat sa mananci … stii tu ce. De pensiile speciale ce parere ai?

 3. Sunt încântat că mâncătorii de semințe susțin frenetic niște muieri plătite de stat cu lefuri la fel de mari ca ale fotbaliștilor (plătiți de Șucu) de la FC Rapid.
  Trebuie ceva cheltuială ca să pui Manelistanul pe harta Europei 😄

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.