AdevaratAlisha Lehmann

Cine e mai frumoasa?

Dezbatere aprinsa intre fani pe tema: Cine este mai frumoasa? Alisha Lehman sau Ana Maria Markovic? Dupa ce ai citit prezentarea celor doua, lasa un comentariu si spune sincer CINE E CEA MAI FRUMOASA FOTBALISTA DIN LUME?

Alisha Lehmann este o fotbalistă profesionistă din Elveția.

Lehmann s-a născut la Zürich, Elveția, și a început să joace fotbal la vârsta de 4 ani. A jucat pentru diferite cluburi de fotbal din Elveția înainte de a ajunge la FC Wohlen, unde a devenit una dintre cele mai bune jucătoare din echipă.

În 2018, Lehmann s-a transferat la West Ham United, unde a devenit un membru important al echipei și a ajutat la promovarea echipei în Women’s Super League.

In prezent, Alisha evolueazã la Aston Villa.

Pe plan internațional, Lehmann a reprezentat Elveția la nivel de tineret și a făcut parte din echipa națională de seniori a Elveției la Cupa Mondială FIFA Femei din 2019. Ea a marcat primul său gol pentru echipa națională în 2019, într-un meci amical împotriva Irlandei de Nord.

În afara fotbalului, Lehmann este implicată în numeroase activități caritabile și își dedică timpul liber căutării de noi oportunități de voluntariat. Ea crede în puterea fotbalului de a face o schimbare pozitivă în lume și își dorește să continue să inspire și să ajute alte persoane prin intermediul acestui sport.

În concluzie, Alisha Lehmann este o fotbalistă talentată și dedicată care a reușit să se facă remarcată atât la nivel național, cât și internațional. Ea este un model de urmat pentru tinerele jucătoare de fotbal și continuă să își pună pasiunea și talentul în serviciul echipei sale și al comunității.

Ana Maria Markovic (22 de ani) este considerată ”cea mai frumoasă fotbalistă din lume” și se mândrește cu acest lucru, însă există un apelativ pe care presa internațională îl folosește la adresa sa și cu care nu este de acord.

Cu toate acestea, Ana Maria Markovic nu se simte confortabil atunci când este asociată cu noțiunea de ”femeie sexy”.

”Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vro de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a declarat Ana Maria Markovic, potrivit digisport.ro care citeazã SportBible.

Născută la Split, Markovic a adunat cinci selecții la naționala Croației, pentru care a marcat și un gol. Jucătoare la Grasshoppers Zurich, sportiva de 22 de ani este deseori numită în țara natală și nu numai ”cea mai frumoasă fotbalistă din lume”.

Fotbalul feminin a cunoscut o creștere semnificativă a popularității în ultimii ani. Acest lucru poate fi atribuit în mare parte datorită eforturilor depuse de federațiile de fotbal și de ligile de fotbal pentru a promova acest sport la nivel mondial.

Una dintre cele mai importante modalități prin care fotbalul feminin a crescut în popularitate a fost prin organizarea de competiții internaționale mari, cum ar fi Cupa Mondială FIFA Femei și Jocurile Olimpice. Aceste competiții au oferit oportunități pentru jucătoarele de fotbal să se afirme la nivel internațional și au atras atenția mass-media asupra fotbalului feminin.

În plus, au existat eforturi pentru a se îmbunătăți condițiile de joc și pentru a se oferi salarii mai mari jucătoarelor de fotbal feminin. Acest lucru a contribuit la creșterea atractivității acestui sport pentru jucătoarele de fotbal și a crescut interesul publicului față de acest sport.

De asemenea, au existat numeroase campanii de conștientizare care au încurajat participarea femeilor la fotbal și au încurajat atitudinea pozitivă față de fotbalul feminin. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de fete și femei care joacă fotbal și la o creștere a interesului publicului față de acest sport.

În concluzie, creșterea popularității fotbalului feminin poate fi atribuită unui efort concertat de a promova acest sport la nivel mondial, de a îmbunătăți condițiile de joc și de a oferi salarii mai mari jucătoarelor, precum și de a încuraja participarea femeilor și atitudinea pozitivă față de acest sport.

Foto: Instagram / Alisha Lehmann/ Ana Maria Markovic

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.