Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae: „Ne-am facut lista pentru Mos Craciun!”

Chestionat despre aducerea celor doi atacanți de națională, Coman si Alibec, finanțatorul Dan Șucu a spus că transferurile acestora nu sunt prea costisitoare pentru Rapid. „Coman și Alibec la Rapid? Partea sportivă o veți vorbi cu Daniel Niculae. Dar, din punctul nostru de vedere, bani există. Există sumele necesare pentru oportunități care justifică cheltuirea lor”, a declarat afaceristul, conform sport.ro

Acesta a fost completat de președintele Daniel Niculae, care a spus că „ne-am făcut lista pentru Moș Crăciun, în fiecare an o facem. Acum, să vedem dacă am fost cuminți. Nu aș vrea să vorbesc despre transferurile lui Alibec și Coman, pentru că mai avem meciuri de jucat. Mai avem meciuri importante, pentru că mai avem meciuri importante în campionat și în Cupa României. A apărut și această oportunitate importantă de face un triunghiular cu două nume importante din fotbalul european. Mai e mult până să-i scriem Moșului despre ce jucători ne dorim”.

S-a lansat berea Neamteana Giulesteana

Rapid a lansat Berea Giuleșteana pentru a marca un nou început în relația cu suporterii reprezentând un mod inedit de a fi mai aproape de aceștia. Berea Giuleșteana va oferi posibilitatea rapidiștilor să celebreze iubirea pentru culori și atașamentul față de club.

De azi, suporterii rapidiști vor avea ocazia să se bucure de Berea Giuleșteana care va putea fi achiziționată atât fizic cât și online. Berea va putea fi cumpărată rețeaua de magazine Auchan din București, iar ulterior și online de pe platforma eMag, dar și din rețeaua de benzinării Petrom, se arata intr-un comunicat postat pe fcrapid.ro

Ingrediente: apă, malț de orzoaică proaspăt prăjit, hamei saaz, hamei magnum, drojdie de bere.

Bere blondă nefiltrată cu gust dens amărui, obținută din ingrediente românești, malț și hamei premium, prin procedeul unic de ferementare lentă, conferă berii o aromă specială. Nemțeana este berea care respectă rețeta anilor ’80. Prin procesul de limpezire naturală, acum poți savura gustul berii de odinioară.

Foto: fcrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.