Alte sporturiGândurile lui Leasă

Leasa Dragos despre Simona Halep: „Trebuie sa se ridice!”

Vestea ca Simona Halep a fost depistata pozitiv la un control anti-doping a cazut ca un traznet. Multi s-au grabit sa o loveasca si au facut-o de parca toata viata lor au stat la panda, dorindu-i raul.

Bineinteles ca nu am sa ma alatur lor, mai ales ca stiu foarte bine ce inseamna sa cazi. Stiu foarte bine ce inseamna ca oameni care ar fi trebuit sa imi intinda o mana sa ma ridic, nu numai ca n-au facut-o, dar m-au lovit si mai puternic si m-au daramat si mai mult decat eram deja.

Dar toate astea nu numai ca nu m-au facut sa renunt! Din contra, m-au intarit enorm! Si m-am ridicat!

Nu pentru altcineva, nici in ciuda celor care m-ar fi vrut definitiv la pamant! Ci pentru mine insumi!

De aceea spun acum, fara niciun dubiu ca asa se va si intampla, ca Simona Halep are datoria sa se ridice. Nu pentru noi, nu pentru Romania! Ci pentru ea insasi.

In acest sens, consider ca de un real folos ii vor fi doua carti!

Una este scrisa de mine si cei mai multi o stiti deja pentru ca numarul celor care au citit-o este unul uluitor pentru mine, dar daca nu ai facut-o inca poti COMANDA AICI cartea COMOARA ASCUNSA, din care va redau mai jos un mic fragment:

Într-o zi, un traficant de droguri a luat o bancnotă de 500 de lei din rezerva lui extraordinar de mare de bani și s-a dus cu ea la curve. Și-a ales-o pe cea mai frumoasă, a plătit-o, a folosit serviciile, iar apoi a plecat.

Femeia a luat cei 500 de lei și s-a dus să-și cumpere de toți banii băutură de la magazinul din colțul străzii.

Proprietarul magazinului a folosit cei 500 de lei pentru a ajuta la operația unui copil.

Iar de-aici încolo nu mai știe nimeni ce s-a întâmplat cu bancnota. Nici nu e nevoie.

Importantă e lecția.

Cu bune și cu rele, bancnota de 500 de lei valorează tot 500 lei. Indiferent că a trecut prin mâna unui traficant de droguri. Iar apoi prin mâna unei prostituate. Apoi prin mâna unui proprietar de magazin. Continuându-și drumul pentru a ajuta un copil, bancnota de 500 de lei valorează tot 500 lei.

La fel și tu. Uneori ai greșit față de alții. Alteori au greșit alții față de tine. Uneori ai fost vorbit de bine. Alteori ai fost vorbit de rău. La fel ca și în cazul bancnotei, absolut nimic n-a putut să facă să-ți scadă VALOAREA PE CARE O AI!

De asemenea, poți să judeci cât vrei bancnota. Poți să spui că e murdară fiindcă a trecut prin mâna unui traficant de droguri și a unei prostituate. O face să valoreze mai puțin? Bineînțeles că nu.

La fel stă treaba și cu noi, oamenii. Dacă vom conștientiza sau nu faptul că suntem o comoară, asta nu face sub nicio formă să ne scadă valoarea.

Dar ce e mai bine? Să conștientizăm valoarea pe care o avem sau nu?! Retorică întrebarea, pentru că răspunsul îl știm deja cu toții.

COMANDA AICI CARTEA COMOARA ASCUNSA

Cea de-a doua este cartea lui Adi Mutu – Revenirea din infern!

Cea mai buna descriere a cartii este facuta de insusi antrenorul RAPIDULUI. Va invit sa o cititi, iar la final sa apasati butonul de comanda pentru a o achizitiona. Va garantez ca merita 100%

„Tot ce mi-aș fi dorit să spun atunci când nu aveam pe nimeni lângă mine să mă asculte.”

„Aceasta este povestea mea.

Nu numai despre fotbal, ci despre viață, despre cum succesul te prinde nepregătit, pentru că nimeni nu ți-a vorbit despre aceasta în tinerețe, despre cum oamenii uită că ai făcut bine pentru a-ți aduce aminte doar că ai produs rău, despre puterea de a recunoaște că ai greșit, că poate, uneori, ai pierdut totul, dar ai luat-o de la capăt, despre depresie, despre rușine, dar și despre muntele de voință de care ai nevoie pentru a urca din nou, acolo sus, unde aerul e tare, tare de tot și unde doar vulturii se avântă.”

Ce vei găsi în această carte:

  1. Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.
  2. Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt. trăind fiecare emoție la intensitate maximă.
  3. Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.
  4. O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

APASA SI COMANDA AICI CARTEA LUI ADI MUTU

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.