Mihai Iosif: ”De-o vrea lumea, de n-o vrea, Rapid va fi în UEFA”

Mihai Iosif Marius Șumudică Rapid

Mihai Iosif este un antrenor aparte în fotbalul românesc, precum echipa pe care o pregătește – Rapid București. Arareori încrâncenat, tehnicianul din Giulești dovedește ori de câte ori are ocazia că este un antrenor ”citit”.

Finalul anului l-a găsit în formă maximă. Nici inspirația nu l-a părăsit. Mihai Iosif a ales un refren din anii ’90 pentru a prezenta principalul obiectiv al echipei în 2022.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mihai Iosif anunță un obiectiv îndrăzneț pentru Rapid

Rapid a încheiat anul pe locul 7, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova și Farul Constanța, ocupantele locurilor 5, respectiv 6, ultimele care asigură prezența în faza play-off a campionatului.

Deși era considerată una dintre echipele care vor lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales datorită mediei de vârstă ridicată a jucătorilor de bază, Rapidul a uimit prin rezultatele obținute în prima parte a sezonului în curs.

Euforia suporterilor le-a dat energie jucătorilor din Giulești, iar discursurile motivaționale ale lui Mihai Iosif i-au făcut pe fotbaliști să simtă că se pot bate cu orice echipă pentru un loc fruntaș.

De altfel, tehnicianul din Giulești a anunțat în stilul lui caracteristic, în versuri, obiectivul Rapidului, care nu este deloc cel estimat de specialiști.

”De-o vrea lumea, de n-o vrea, Rapid va fi în UEFA. Nu e scos de mine, era un cântec ce se cânta prin anii ’90”, a spus Iosif într-un interviu pentru Digisport.

Care a fost marea dorință a lui Mihai Iosif, înainte de a deveni antrenor

Antrenorul rapidului a uimit pe toată lumea atunci când a reușit să promoveze echipa în primul eșalon, deși era tratat ca o soluție de avarie pentru banca tehnică a giuleștenilor.

CITEȘTE ȘI  Florin Manea contestă mutarea lui Răzvan Onea la Rapid: „E un transfer ratat! Nu aș fi dat banii ăștia”

Încă de la primele declarații în calitate de A1, Mihai Iosif a surprins prin cunoștințele literare. De altfel, antrenorul a mărturisit pentru sursa menționată că i-ar fi plăcut să fie…poet.

”Nu le-am inventat eu (versurile pe care le recită în declarații – n.r.). Nici poeziile, eu le mai spun, dar nu… Mi-ar fi plăcut să fiu un poet de talia lui Mihai Eminescu.

Îi spuneam și soției: ’Ăsta e visul meu, pe mine nu mă interesează foloase materiale, ci să rămân în istorie’”, a explicat Mihai Iosif.

11 Comments

 1. Poate vine anul nou cu doi jucatori de la uta, ca si asa vor sa ii dea afara! Hora si Antal la Rapid si prindem playoff ul cu siguranta

 2. De-o vrea lumea, de n-o vrea, de Miținho vom scăpa !
  Ia mai mânați, băi, boccii ! 😄

 3. Omul are ganduri bune si viseaza frumos. Poate…. cine stie? Doamne ajuta.
  La multi ani Rapidisti !

 4. Cu o alta abordare a jocurilor ne putem bate pentru un loc de UEFA ( cu transferuri pe măsură); campionatul este ff slab!!! LA MULȚI ANI TUTUROR RAPIDISTILOR!!!

 5. Dacă pt ” căței” de la anu vor fi 18 echipe în prima liga, încă mai aveți emoții cu retrogradarea?

 6. Deocamdată mie mi-e teamă de cântecul „De vrea lumea, de n-o vrea, mergem în Liga a doua”…
  (3 victorii și 16 puncte în ultimele 4 luni!)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.