Rapid

EXCLUSIV | Hatem Ben Arfa e la un pas să semneze contractul cu Rapid!

Știrea oferită în exclusivitate mondială de 1923.ro că Hatem Ben Arfa este în negocieri cu Rapid a făcut înconjurul lumii. Dacă săptămâna trecută șansele ca fotbalistul să semneze cu giuleștenii erau undeva la 50 la sută, acum se pare că este doar o chestiune de ore până când Hatem Ben Arfa își va pune semnătura pe contract! Un contract de 15.000 de euro lunar, cu o primă de instalare, plus ceva bonusuri de performanță consistente.

Ben Arfa, convins de reacția rapidiștilor de pe 1923.ro!

Numai că, evident, nu banii au reprezentat argumentul cel mai puternic. Pentru că, în urmă cu numai câțiva ani, Hatem Ben Arfa lua aproximativ 5 milioane de euro pe sezon la PSG. Conform informațiilor 1923.ro, tocmai valul de simpatie uriaș cu care a fost întâmpinat de fanii Rapidului pe site-ul suporterilor de pretutindeni, după apariția informației, l-au încântat pe mijlocașul francez. Conform ProSport, Liubliana Nedelcu, impresarul care negociază mutarea, a plecat în Franța să discute ultimele detalii cu jucătorul.

Niculae și Angelescu insistă pentru mutare

Cum aducerea sa este o ambiție importantă a lui Daniel Niculae și Victor Angelescu, aproape sigur, părțile vor semna angajamentul pe doi ani în acest început de săptămână, fiind posibil ca jucătorul să fie prezentat chiar azi, 6 septembrie! Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a afla ce se întâmplă cu această mutare.

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ticu troya
1 year ago

Vșd că le pică fața la steliști !!!

velociRAPtor
velociRAPtor
1 year ago

A picat. Ben Arfa a cerut 16000 pe lună…

mihai c.
mihai c.
1 year ago

Hai sa visam…….

Back to top button
3
0
Tu ce părere ai? Lasă un comentariu și hai sa vorbimx
()
x