1923.RO CONFIRMAT | Sapunaru a postat pe INSTAGRAM: „E timpul sa ma intorc acasa!”

săpunaru

„E TIMPUL SA MA INTORC ACASA SI SA NE LUAM LA REVEDERE” este postarea adresata de Cristian Sapunaru suporterilor turci!

„Salutari familiei Kayserispor… este timpul sa ne luam ramas bun dar va voi uita niciodata. Au fost niste ani minunati, plini de pasiune si daruire, in care am incercat sa ofer tot ce este mai bun in mine pentru acest club!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Vreau sa va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-ati dat atat echipei, cat si mie.

Este un moment dificil mai ales ca este o despartire, dar viata continua si vreau sa ramaneti aceeasi familie frumoasa pe care am cunoscut-o si din care am avut norocul sa fac parte!

Vreau sa multumesc fanilor minunati ai acestei echipe, tuturor colegilor pe care i-am avut si cu care am atatea amintiri placute, personalului care a fost alaturi de noi in fiecare zi si au fost oameni minunati, tuturor antrenorilor cu care am avut placerea sa lucrez si, nu in ultimul rand, conducerii! E timpul sa ma intorc acasa si sper sa ne revedem in curand!”

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, supărat pe arbitraj! Ce a declarat antrenorul rapidist

5 Comments

 1. Într-adevăr, este o veste minunată; lotul se încheagă încet, încet, exact cum am prevazut,( țineți minte, câțiva acuzau transferurile, autocarul etc.) și speranțele renasc. Trebuie sa fim precauți și răbdători, suntem nou promovați, chiar dacă suntem RAPID și fără important, sa nu uitam pe cei care au realizat promovarea! E foarte important! Deja parca Dandea și Nastos nu mai există?! Nu corect, chiar dacă, logic, Săpunaru și Grigore sunt peste ei! Sa fim mai diplomați si- n același timp recunoscători și celor care nu mai fac parte din lot. Sănătate maximă tuturor și baftă în prima etapă!

 2. Bravo Săpunaru !
  Te așteptăm în Giulești pe Rapid Arena să betonezi apărarea Rapidului !
  Acum că-l avem și pe Dragoș Grigore cred că nu vom mai avea emoții cu apărarea.
  Mult succes !
  FORȚA RAPID !

 3. Fantastică veste…locul tău este în Giulesti Săpunaru,unde ești iubit ca un zeu!Welkome!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.