Alte sporturiRapidistele noastre frumoase

SPECIAL | Ioana Matei revine în forță cu două titluri de campioană și e aproape de mondiale

Ioana Matei este o sportivă extrem de cunoscută la nivel național. Cu toate astea, pandemia a lovit puternic în sport și, implicit în karate. Așa că în ultimul timp, frumoasa rapidistă dispăruse din peisaj. Cu toate astea, din moment ce competițiile au revenit, talentata sportivă a Rapidului a tratat ceea ce știe să facă cel mai bine, ca și cum nimic nu s-ar fi abătut asupra întregii planete: a luat două medalii de aur, fiind dublă campioană națională. Adică exact cum făcea înainte, de când practică acest sport. Sau, altfel spus, de când a strâns o tonă de medalii și titluri.

Ioana Matei a învins o stelistă în două finale naționale

Pentru ca rețeta de succes rapidist a Ioanei să fie completă, ea a învins în ambele finale o stelistă, pe Alexandra Pop. Acum, următorul pas pentru rapidista noastră este lotul național. Nu e nimic sigur, pentru că încă se definitivează, dar având în vedere că pe concurenta ei directă, tocmai Alexandra pe care am menționat-o mai sus, a fost bătută în luptă dreaptă nu o dată, ci de două ori. Noi suntem siguri că Ioana Matei va fi în lotul național pentru campionatul mondial de karate WKF care se va desfășura în noiembrie în Dubai. Selecția va avea loc în septembrie și, evident, 1923.ro, site-ul tău preferat, te va ține la curent.

Fibră multă, școală și mai multă!

În plus, Ioana trage tare pentru ce urmează, iar asta se vede și pe „piciorușele” ei. Ah, și nu trebuie să uităm a menționa că, pe lângă zecile de ore de antrenament pe care le are în fiecare lună, Ioana Matei nu a uitat nici de școală, iar imaginea de mai jos marchează absolvirea studiilor postuniversitare, adică de Master, din cadrul UNEFS, care s-a consumat în 2021, de asemenea. Bravo, Ioana! Îți ținem pumnii să rămâi cea mai bună, așa cum ești deja!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.