INFO | Rapid, amendată de FRF după meciul cu Chindia

Rapid galerie la Mioveni

Rapid a debutat cu o victorie în Liga 1, 1-0 cu Chindia Târgoviște, meci la care a avut parte și de o susținere numeroasă din tribunele Arenei Naționale.

rapid 4

Clubul amendat după meciul cu Chindia

Din cauza folosirii materialelor pirotehnice și a întârzierii startului jocului, clubul Rapid a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, care a dictat un avertisment pentru giuleșteni, dar și o amendă de 5.000 de lei. FC Rapid 1923 vs. AFC Chindia Târgoviște – Incidente – În baza art. 82.1 și 3 a și c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923 cu Avertisment și penalitate sportivă de 5.000 lei, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Rețetă financiară importantă pentru Rapid

Deși a fost sancționat din cauza suporterilor, Rapid a încasat și o sumă importantă din vânzarea de bilete în urma partidei cu Chindia, la care au asistat aproximativ 14.000 de fani.

”Dacă Rapidul a avut atâția spectatori în tribune, trăiește anul ăsta doar din bilete. Bănuiesc că au fost cu tot cu abonați. Părerea mea e că aseară au vândut minim zece mii de bilete. Nu a fost deschis tot stadionul, au luat doar primul inel. Părerea mea este că aseară a fost o rețetă de minim 50 de mii de euro. Asta înseamnă aproape o lună de salarii. Dacă deschizi un inel, cred că plătești în jur de 20 de mii de euro. După jocul ăsta, eu zic că rămân 20 de mii”, a declarat Florin Prunea la emisiunea Liga Digisport. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat din 2012!

CITEȘTE ȘI  Rică Răducanu s-a supărat pe Daniel Niculae: "M-am și enervat!"

5 Comments

  1. Uite că St. Gh. ne arată „gândirea” românului! Dacă am ceva profit, hai să arunc o parte pe fereastră. Sau uite ce tare sunt eu…că nu-mi pasă de legi, chiar dacă sunt amendat. Asta e…Iar dacă tovarășii „vorbește” altfel…nu simt Rapidismul!!! Hai, mai lasă-ne!

  2. In Romania se cheltuie sute de milioane din taxe si impozite pentru ca golanimea sa aiba unde se defula. Un ocol de vite ar fi mult mai ieftin.

  3. Cine nu a fost in Galerie, cine nu simte gustul Rapidismului, vorbeste ca tovarasii de mai sus. Pana la urma, Rapid a facut profit din bilete, tot de pe urma acestor oameni care arata Lumii, Forzza Galeriei RAPIDULUI!!!

  4. E greu de înțeles de ce se comportă așa galeria. Vor scoate ei bani din buzunar pentru a plăti amenda? Dacă da…atunci e OK.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.