Cele mai frumoase femei din lume

Cele mai frumoase femei din lume

Potrivit unui studiu al renumitului chirurg cosmetician Julian De Silva, Bella Hadid deține coroana celei mai frumoase femei din lume. De Silva și-a întocmit lista celor mai importante 10 femei folosind ceea ce se numește teoria Golden Ratio.

Această „proporție divină” a fost teoretizată în Grecia Antică, folosită apoi în timpul Renașterii de către artiști pentru a crea opere de artă perfecte. Apreciat în vremurile moderne, chirurgul estetic a folosit cu totul altă regulă pentru a dezvălui care femei sunt aproape matematic de perfecțiunea fizică.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pentru a calcula acest număr auriu de frumusețe, De Silva și-a bazat lista pe o măsurare calculată a dimensiunii și poziției ochilor, sprâncenelor, nasului, buzelor, bărbiei și maxilarului.

Dintre toate datele colectate, Bella Hadid s-a clasat pe locul cel mai înalt, cu un rezultat de 94,35% din simetrie.

Ținând cont de faptul că frumusețea este sărbătorită în toate formele de imperfecțiune, lista lui De Silva este luată cu pas în considerare standardele sociale ale frumuseții cosmetice. De la Beyoncé la Katy Perry, verificați celebritățile care au făcut lista primilor zece de mai jos.

1. Bella Hadid (94.35%)
2. Beyonce (92.44%)
3. Amber Heard (91.85%)
4. Ariana Grande (91.81%)
5. Taylor Swift (91.64%)
6. Kate Moss (91.05%)
7. Scarlett Johansson (90.91%)
8. Natalie Portman (90.51%)
9. Katy Perry (90.08%)
10. Cara Delevingne (89.99%)
Ochii nostri parca le prefera tot pe rapidistele noastre frumoase la capitolul cele mai frumoase femei din lume. Nu-i asa?!

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.