Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc – FC Rapid 1923 0-1

Mihai Iosif FC Rapid 1923
Mihai Iosif FC Rapid 1923

Mihai Iosif a oferit primele declarații la finalul partidei FK Miercurea Ciuc – FC Rapid 1923 0-1. Antrenorul echipei vișinii a explicat care a fost rețeta celei de-a treia victorii la rând, de când el a preluat echipa ca antrenor principal. Pentru rapidiști, următorul meci este acasă cu Dunărea Călărași. Partidă împotriva formației pe care giuleștenii au învins-o categoric cu 4-0! Rămâneți pe 1923.ro și visiniu.ro pentru că veți fi informați la timp legat de tot ce se întâmplă înaintea acestei partide extrem de importante!

Ce a declarat Mihai Iosif la finalul partidei cu Miercurea Ciuc

„Arătăm de trei meciuri o determinare, jucătorii au înțeles unde joacă. E un rezultat mare pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Azi le-am spus băieților că e rândul nostru să batem. Liniște? Doar la finalul play-off-ului. Pentru că la Rapid e mereu presiune, mereu tensiune. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! Asta a și fost problema noastră. Meciul a fost exact cum am preconizat. Au avut o posesie mai mare, dar statică. Puteam închide meciul la ocazia lui Hlistei. Doar cu sacrificiu și dăruire am ajuns aici. Sigur, a fost și partea tactică. Golul lui Bălan a fost o fază lucrată la antrenamente”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Patru meciuri. Patru victorii. 13-3 golaveraj: Mihai Iosif

3 COMENTARII

  1. Mihai Iosif, ca jucator, n-a rupt gura targului, dar a fost „fotbalist „. Omul asta e genial. S-ar putea sa devina un mare antrenor. Sa-l ajute Dumnezeu. A si sa nu uitam ca impreuna cu mult hulitul Manoliu a dus povestea mai departe si Rapidul a continuat sa existe cand toti il ingropasera. Asta nu trebuie uitat.

  2. Asta cu partea tactica si golul lui Balan a fost o aroganta pentru schimbatorii de antrenori amatori! xD

  3. am spus-o odata si-o mai repet, ca nu trebuie sa fi fost mare jucator ca sa fi un bun antrenor si chiar asta demonstreaza de la meci la meci mihai iosif. schimbarea la fata a echipei este in primul rand meritul acestui sufletist cu inima mare de rapidist. FELICITARI!

LĂSAȚI UN MESAJ