Daniel PancuRapid

Daniel Pancu, în formă maximă după promovare! Ce a declarat

Daniel Pancu a făcut un anunţ senzaţional după ce Fotbal Club Rapid a reuşit promovarea în liga a doua. Deşi avea lacrimi în ochi după îndeplinirea obiectivului, antrenorul giuleştenilor a pregătit deja campania de transferuri pentru ca echipa sa să atace o nouă promovare succesivă.

Pancu: „Rapid are nevoie de Ioniţă şi Ioniţă are nevoie de Rapid!”

„De mâine mă gândesc deja la campania de achiziţii în capul listei e Alex Ioniţă, poate pare ceva fantasmagoric, dar cred că e într-o situaţie delicată la CFR. E un mom în care Rapid are nevoie de Ioniţă, iar Ioniţă are nevoie de Rapid. Are Rapid tatuat în suflet, avem nevoie de rapidişti pur sânge la echipă, iar suporterii au nevoie de idoli”, a dezvăluit Pancu după meciul cu Unirea Slobozia.

Pancu intră în istorie

Antrenorul grupării alb-vişinii a povestit la Digisport cum a fost acest sezon pe banca Rapidului. „Mi-a fost foarte greu, au fost meciuri tensionate din care am ieşit cu bine în primul meu an ca antrenor principal. Unii se fac taximetrişti, aţii muncitori, alţii conducători, alţii antrenori după ce se lasă de fotbal. Acum pot să spun ca fac parte din istoria Rapidului şi ca antrenor. Nu ştiu câţi se pot lăuda că au câştigat patru ligi diferite cu aceeaşi echipă! Eu am realizat acest lucru şi sunt mândru! Sunt născut pentru a juca şi a antrena la Rapid!”, a spus emoţionat Daniel Pancu.

Atac direct la Schumacher şi Maftei

Pancu a dezvăluit şi culisele numirii sale în locul lui Constantin Schumacher şi i-a mulţumit lui Mircea Lucescu pentru susţinere. „I-am întins mâna lui Schumacher şi am rămas cu mâna întinsă. Apoi mi-a plecat căpitanul Maftei din vestiar. Eram cu mânecile suflecate şi am pornit la treabă. E alegerea lor, sunt simboluri ale Rapidului,  sunt convins că într-o zi şi el, şi Daniel Niculae, se vor întoarce, îi aştept oricând. Este extraordinar că Mircea Lucescu a venit să ţină pumnii Rapidului, eu sunt un elev de al lui, e o mândrie că apreciază munca mea. Mulţumesc şi conducătorilor că au avut încredere în mine, am avut cele mai bune condiţii, cei mai buni jucători din liga a treia, e absolut meritat pe primul loc”, a încheiat discursul Daniel Pancu.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.