INFO / Bilete la meciul FCRB – AFC Singureni! Eveniment frumos în deschidere

GALERIE FCRB

Sâmbătă, 23 iunie, FCRB încheie sezonul 2017/2018, cu returul meciului de baraj pentru promovare, împotriva celor de la AFC Singureni, notează site-ul oficial al echipei alb-vişinii. După 7-0, în tur, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 promite spectacol pe teren. Show-ul va fi total, deoarece se va serba și ziua Rapidului, clubul nostru urmând să împlinească 95 de ani de istorie, pe 25 iunie. Astfel, spectacolul va începe de la ora 18:30, cu un meci între Rapid Old Boys și naționala României 100. Aceasta din urmă, o echipă formată din jucători rapidiști ce au evoluat pentru națională.

Concert şi prezentare de trofeu înainte de FCRB – AFC Singureni

Urmează un spectacol muzical, cu un concert susținut de rapidiștii de la Alb-Negru, dar și de Victor Socaciu. Pe lângă acestea, vor mai fi și alte surprize rapidiste, pe care vă invităm pe stadion pentru a le descoperi. Însă vă asigurăm că toată floarea cea vestită a Rapidului va fi prezentă pe stadionul Giulești. Începând cu ora 20:00, se va juca meciul FCRB – AFC Singureni, iar în pauza acestuia vor fi ovaționați băieții lui Mihai Iosif. Cei care tocmai s-au calificat în finala județeană U17. Ei urmează să prezinte trofeul de campioni municipali. Biletele sunt disponibile online, pe eventim.ro (AICI), la prețul general de 9.5 lei, un preț simbolic pentru cei 95 de ani de istorie.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cum şi de unde îţi poţi lua bilet!

De asemenea, bilete pot fi cumpărate și de la partenerii Eventim: Vodafone, Germanos, Orange, OMV, Humanitas sau Cărturești. Lista completă a partenerilor o puteți găsi pe stie-ul eventim.ro. Începând de joi, 21 iunie, se vor deschide și casele de bilete de la stadion, după următorul program:

  • Joi, 21 iunie: între orele 16:00 și 20:00
  • Vineri, 22 iunie: între orele 16:00 și 20:00
  • Sâmbătă, 23 iunie: între orele 12:00 și 16:00
CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

Menţiune importantă!

Biletele sunt disponibile doar pentru Peluză, Tribuna I și Tribuna a II-a, la Tribuna 0 și Tribuna Oficială urmând a se intra doar pe bază de Invitație. Abonamentele de pe parcursul sezonului regular nu sunt valabile pentru acest meci.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.