IMPORTANT! Biletele se vând doar la LSR! Câţi suporteri vor fi

csa steaua - Academia Rapid
csa steaua - Academia Rapid

Academia Rapid debutează în play-off vineri, 25 mai, de la ora 18:30, pe stadionul Giulești. împotriva ocupantei locului 3 la finalul sezonului regulat din Liga 4, AS Tricolor. Pentru a evita orice fel de eventuale probleme, biletele la Peluza Nord și Tribuna a II-a vor fi vândute doar la sediul Ligii Suporterilor Rapidiști. Care se află în incinta stadionului Giulești, notează site-ul oficial al Academiei Rapid. Programul orar în care veți putea achiziționa bilete este 15:00 – 21:00!

Prețul biletelor vândute la stadionul Rapid este:

  • Peluza Nord: 20 lei
  • Tribuna a II-a: 30 lei

Biletele pentru Tribuna 0 și Tribuna 1A (în dreapta Peluzei Nord) se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro (AICI). La prețurile de 45 lei (T0), respectiv 30 lei (T1A). În prețul biletului intră accesul la ambele partide ale primei etape. Inclusiv la cel de la ora 21:00, dintre csa steaua și CS Dinamo. Galeria echipei armatei va sta în sectorul rezervat oaspeților, la Tribuna 1B. Ne-am dori să vedem un Giuleşti plin, măcar în cele două sectoare destinate rapidiştilor. Numai că situaţia, până în prezent, nu pare a fi roz. Cu toate că biletele se vând deja de două zile se pare că, mai ales la tribuna a doua nu s-au dat extraordinar de multe.

Preţuri incredibil de mari

Pe de o parte se înţelege fiindcă preţul unui tichet în acest sector este cu mult peste nivelul eşalonului despre care vorbim. Pe de altă parte însă, rapidiştii ar trebui să umple stadionul pentru a profita de imensul avantaj de a juca cel puţin două meciuri cruciale pe arena mult iubită. Şi pentru a-şi urmări favoriţii cum mărşăluiesc spre liga 3. Până la urmă, 30×2 într-o săptămână nu este o sumă deloc de neglijat. Dar ar putea reprezenta un efort care ar merita din plin la finalul său. Atunci când Pancu şi Nico vor ieşi cu capul sus şi cu pumnii ridicaţi în semn de victorie de pe teren. Sigur, aici ne referim la componenta sportivă!

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, fericit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 2-0

LĂSAȚI UN MESAJ