Amical regal pentru Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului

Săptămână inedită. În care ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a jucat un amical special. Al cărei cronică este prezentată în continuare. Preluată de pe pagina de Facebook a băieţilor susţinuţi de T2.

Cronica meciului regal al celor de la Rapid Frumoşii Nebuni

Miercuri seara micuta arena din spatele Casei Presei Libere nu a mai gazduit obisnuitul antrenament al Frumosilor Nebuni, ci un amical de gala impotriva Echipei Regale de Fotbal a Romaniei. Am incheiat meciul cu o victorie: 3-1, marcatorii au fost Gheorghe Mihăita, Ivașcu Madalin si Raiu Rareș. Un meci bun prestat de echipa noastră, cu ocazii imense in situatii de singur cu portarul si două penalty-uri ratate. Am inceput meciul in sistemul ce ne-a adus ultima victorie impotriva AS Atletico 3-4-1-2 , iar in repriza a doua ne-am transformat în 4-3-3 , am creat mai multă superioritate pe flancuri , de acolo venind centrarile pentru fiecare gol. Un meci de gală jucat de băieții noștri, cu mai mult entuziasm in a doua repriză si mai multă eficacitate in fața porții.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pavel Daniel s-a ales cu ruptură de ligamente

Din păcate pentru Frumoşi, acest meci a fost precedat de un eveniment trist. În sensul că, în urma investigaţiilor medicale efectuate, unul dintre oamenii de bază a primit un verdict crunt. Ce îl va ţine departe de gazon pentru o perioadă mai îndelungată.

Pavel este exact genul de jucator care a incantat tribunele Giulestiului de-a lungul timpului cu glezna fina, cu dribling scurt, tehnic, un stang care nu se uita. In etapa a patra la meciul impotriva Politehnicii a suferit din pacate o accidentare grava: verdictul medicilor dupa RMN a fost ruptura de ligamente. Urmeaza o perioada foarte grea, operatie si departe de teren minimum 6 luni de zile. O incurajare si un gand bun din partea noastra catre Pavel Daniel! Fii tare si speram sa te revedem cat mai repede din nou pe iarba Giulestiului!

CITEȘTE ȘI  Ce club i-a "deturnat" atenția lui Hatem Ben Arfa de la Rapid! Informația e dată de L'Equipe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.