Incendiu! Roksana este cu Rapid şi în vacanţă!

Roksana
Roksana nu se poate despărţi de Rapid

Povestea superbei Roksana, rapidista din Bulgaria, v-am prezentat-o aici cu ceva timp în urmă. Cu toate că s-a întors de ceva timp în ţara sa natală, ea nu îşi poate scoate Rapidul din inimă. Astfel, chiar şi atunci când se relaxează în vacanţe, la soare, are grijă ca accesoriile să fie alb-vişinii. Iar dacă un costum de baie nu a găsit în aceste culori, s-a reorientat. Spre salteaua pe care o vedeţi. Şi fie vorba între noi, costumul de baie era prea mic pentru a evidenţia aşa cum trebuie alb-vişiniul! 🙂 Roksana este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy rapidiste!

CITEȘTE ȘI  LPF a decis | Cand vom afla programul Ligii 1

27 COMENTARII

 1. Rocsana, i-ai dat material lui Dragos :)))) a lasat.o pe Roxana Ionescu si te-a luat pe tine :)) Dragos recunoaste ca vei scoate calendar cu ea 😀 glumesc

 2. lemn …. maro ? e lemn … lemn dat cu lac de lemn sau …. bait ! lemn aprins … de la soare ? hai ca m-ai facut sa rad , sincer !

 3. termina-te ma ca e visiniu 100% ceea ce ai bagat sageata e de la soare, iar culoarea de-aici este un ROZ

 4. Ce mai conteaza culoarea, cand e Roksana acolo. :))))

  Cand sunt altele, ziceti de formele lor. Cand e Roksana, va ciondaniti pt culori. :))))

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 5. Roksana spune că este vişniu, nouă ni se pare vişiniu. Dacă tu poţi dovedi că este maro, cu o fotografie mai clară, atunci nu mai spunem nimic. 🙂

 6. din ce-am vazut pe acolo de-a lungul anilor prin Turcia , o firma am observat pe acolo ca are o mare notorietate printre turisti si anume …. Big Baba , eu intotdeauna m-am simtit bine cu ei , servicii ireprosabile la un pret mic , zic eu !

 7. si pentru cei care nu stiu , asa sunt eu , imi place sa informez lumea , vaporasele acelea de lemn pe care le gasesti mai peste tot in statiunile din Turcia se numesc … Gulet dupa Goileta italiana , sau … Goletta in original ! se prezinta in mai multe feluri pe acolo , referire fac la conditii , facilitati , lux ! pretul pleaca de pe la 10 euro/pers pe croaziera care dureaza de obicei intre orele 9-10 dimineatza pana la 5-6 seara cu masa de pranz inclusa in pret , apa , sucuri free , numai bauturile alcoolice , bira/berea , sarap-ul/ vinul , raki/rachiul turcesc sunt extra ca si cafeaua ! la masa se serveste si …. desert la acei bani , dragutz nu ? e pacat sa scapi o asa croaziera macar pe sejur , e foarte frumos totul , de exemplu in Kusadasi , sau Bodrum , gulet-urile opresc in vreo 3 locuri/golfulete foarte pitoresti , ai ocazia sa sari in marea de o culoare extraordinara direct de pe vaporas , si sa faci baie la o distanta apreciabila de mal in mijlocul marii e o senzatie exceptionala , credeti-ma !

 8. acum ceva timp am scris aici pe site un mic comentariu cu privire la o poza-puzzle pusa aici de …. cineva , cred eu in necunostinta de cauza ! era vorba de un monument scris 1923 , pe marginea unei …. ape si am rugat atunci pe cei care au pus poza sa-mi explice si mie ce semnifica cifrele de la acel monument si daca stiu macar unde este amplasat acel monument !atat , am vrut , am cerut prea mult ? in schimb in ultimul timp vad aici pe site poze …. din ce in ce mai … sexi de parca site-ul acesta s-ar transforma , incet, incet in site xxx ! mai trebuie felinar rosu la poarta si …. gata !

 9. alb-visiniu care e de fapt … maro ! ca Roksana e rapidista e foarte adevarat , ca e frumoasa , la fel de adevarat, dar sa spui ca e o culoare si cand colo … e alta culoare doar din placerea de a scrie neaparat ceva , e foarte deranjant ! din intamplare am fost si eu pe acolo prin Turcia in croaziere cu vaporase din acelea de nenumarate ori si pe Marea Egee , Neagra , Marmara sau Meditereaneana asa ca ca sunt in cunostinta de cauza !

LĂSAȚI UN MESAJ